Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαύρη σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία τα εμβόλια Covid: Γνώριζαν 7 από τους 10 χειρότερους κινδύνους πριν τα επιβάλλουν

Μαύρη σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία τα εμβόλια Covid: Γνώριζαν 7 από τους 10 χειρότερους κινδύνους πριν τα επιβάλλουν
Και οι 10 κίνδυνοι αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα
Σειρά μελετών αποκαλούπτουν πως 7 από 10 τους χειρότερους κινδύνους ήταν γνωστοί στους επιστήμονες πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID.
Οποιοσδήποτε από αυτούς, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ένα σήμα να διακοπεί η πορεία προς την έγκριση γιατί και οι 10 αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα.
Ως εκ τούτου, απαιτείται πλήρως ενημέρωση του δέκτη και χωρίς τον παραμικρό εξαναγκασμό συγκατάθεση πριν από τη χρήση.

Εν συνόψει, γνωρίζουμε μέχρι τώρα πως:

1. Τα εννέα κριτήρια του Bradford Hill υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια για τον COVID ευθύνονται για αυξημένο αριθμό παρενεργειών και θανάτων, από τον πρώτο εμβολιασμό το 2020, γεγονός επιβεβαιωμένο σε όλο τον κόσμο.
Μια πληθώρα δεδομένων από πολύ διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνει αυτή την αιτιότητα.

2. Όταν ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να δημοσιοποιήσει τη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν από την Pfizer στη σύντομη κλινική δοκιμή της, ο κατάλογος έφτασε σε 1290 διαφορετικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων πολύ σοβαρών και καταστροφικών αφού πολλές από αυτές μπορεί να είναι μόνιμες.

3. Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα στην εποχή του COVID δείχνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπουν τη δημιουργία νέων καρκίνων, λόγω καταστροφικών παρεμβολών στις οδούς σηματοδότησης ιντερφερόνης τύπου Ι.

4. Είναι πιο επικίνδυνος ο εμβολιασμός κατά του SARS-CoV-2/COVID παρά έναντι άλλων ιών.

5. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

6.  Το mRNA μπορεί να επηρεάσει το DNA

7. Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή απόσπαση της προσοχής του ανοσοποιητικού σας συστήματος στην παρουσία παθογόνων ή καρκινικών κυττάρων, επειδή παραμορφώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, μπορεί να γίνει όπλο του ανοσοποιητικού σας συστήματος εναντίον σας.

8. Τα κατιονικά λιπίδια που χρησιμοποιούνται στο σύστημα παροχής νανοσωματιδίων λιπιδίων των εμβολίων mRNA δεν φτάνουν ποτέ καλά στις μεμβράνες των ανθρώπινων κυττάρων.

9. Επηρεάζει αρνητικά την γονιμότητα ανδρών και γυναικών: έχει μειωθεί και τα ποσοστά γεννήσεων έχουν μειωθεί, λόγω μηχανισμών γνωστών πριν από τη μέγιστη πρόσληψη αυτών των εμβολίων.

10. Οι πρωτεΐνες ακίδας διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προσκολλώνται στους νευρώνες και δημιουργούν φλεγμονή του εγκεφάλου και ανώμαλες πρωτεΐνες (όπως οι πρίον).
Aναλυτικότερα:

1. Τα κριτήρια του Bradford Hill αναφέρουν ότι τα εμβόλια για τον COVID είναι η αιτία αυξημένου αριθμού παρενεργειών και θανάτων.


Τα κριτήρια του Bradford Hill είναι το πιο ευρέως αποδεκτό σύνολο κριτηρίων, εδώ και μισό αιώνα, για την αξιολόγηση της αιτιότητας σε επιδημιολογικά φαινόμενα.
Μήπως το Α προκάλεσε το Β;
Ή μήπως το Α και το Β απλώς συσχετίζονται;
Οι εμπειρίες ολόκληρων πληθυσμών είναι πολύ πολυπαραγοντικές.

Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο να εξεταστούν τα συσχετισμένα δεδομένα από πολλαπλές προοπτικές ή κριτήρια, να αξιολογηθεί η πιθανότητα αιτιότητας, να εκτιμηθεί εάν τα συσχετισμένα δεδομένα φτάνουν ή όχι σε ένα τέτοιο (αναγκαστικά αυστηρό) όριο όπου μπορεί να προσδιοριστεί η αιτιότητα (ή η έλλειψή τους).
Και για τα εννέα από αυτά τα κριτήρια, υπάρχουν πολλές κλινικές μελέτες και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID όχι μόνο συσχετίζονται, αλλά προκαλούν και υψηλότερα ποσοστά τραυματισμών και θανάτων.
Αυτά τα κριτήρια είναι: η ισχύς του συσχετισμού, η συνέπεια, η ειδικότητα, η χρονικότητα, η βιολογική διαβάθμιση/απόκριση δόσης, η αληθοφάνεια, η συνοχή, το πείραμα και η αναλογία.
Τα δεδομένα είναι ιδιαίτερα άφθονα για την αιτιολογική δράση από τα εμβόλια για τον COVID έως τον καρδιαγγειακό τραυματισμό και τους θανάτους από όλες τις αιτίες.

2. Όταν ο FDA αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να δημοσιοποιήσει τη λίστα των παρενεργειών που παρατήρησε η Pfizer στη σύντομη δοκιμή, ο κατάλογος έφτασε σε 1290 διαφορετικούς τύπους ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν.

Το παρακάτω είναι μόνο το πρώτο μέρος του γράμματος Α αυτής της αλφαβητικής λίστας των 1290 διαφορετικών παρενεργειών, και πιθανώς μόνο εκείνων που έχουν «ειδικό ενδιαφέρον», χώρια την σοβαρότητα και την οξεία και δυνητικά χρόνια φύση των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρονται.
Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρη τη λίστα με αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες της Pfizer.
1_82.JPG
3. Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα στην εποχή του COVID δείχνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπουν τη δημιουργία νέων καρκίνων, λόγω καταστροφικών παρεμβολών στις οδούς σηματοδότησης ιντερφερόνης Τύπου Ι.

Οι Seneff, Nigh, Kyriakopoulos και McCullough έδειξαν ότι η πιο βαθιά απειλή για την ανθρώπινη ανοσοποιητική λειτουργία από τα εμβόλια με mRNA COVID είναι μέσω της απόφραξης των οδών σηματοδότησης ιντερφερόνης Τύπου I.
Η απενεργοποίηση αυτής της πιο σημαντικής κυτοκίνης που είναι γνωστή στην ανοσολογία δημιουργεί χάος.
Οι δυνατότητες επιτήρησης του ανοσοποιητικού συστήματος απενεργοποιούνται όσον αφορά την ανίχνευση καρκίνου.
Αυτή η υποτροπή επιτρέπει στους νέους όγκους και στις μεταστάσεις του υπάρχοντος καρκίνου, στους εμβολιασμένους με COVID-19, να αναπτυχθούν χωρίς αντίσταση από το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Εξ ου και η εμφάνιση των νέων καρκίνων turbo.
Ενώ όσοι απέκτησαν ανοσία φυσικά μεσω μόλυνσης με SARS-CoV-2 μπορούν να ρυθμίσουν προς τα πάνω την ιντερφερόνη τύπου Ι όταν χρειαζόταν, τα άτομα που εμβολιάστηκαν με mRNA δεν έχουν δείξει αυτή την ικανότητα.

4. Είναι πιο επικίνδυνο ο εμβολιασμός κατά του COVID παρά έναντι άλλων ιών.

Ο ιός SARS-CoV-2 χρησιμοποιεί τον υποδοχέα ACE-2 για να εισέλθει στα ενδοθηλιακά κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ενδύουν τα αιμοφόρα αγγεία.
Αυτό δημιουργεί μια φλεγμονώδη αντίδραση ότι η μεγάλη πλειοψηφία (99,85%) των φυσικώς μολυσμένων έχουν επιβιώσει.
Έτσι, εάν έχετε εκτεθεί στον ιό και στη συνέχεια εμβολιαστείτε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι πρωτεΐνες που δημιουργούνται από το εμβόλιο θα προκαλέσουν νέα φλεγμονή και βλάβη στα ενδοθηλιακά κύτταρα που επενδύουν τα αιμοφόρα αγγεία σας, εκτοξεύοντας νέα ασθένεια στα αιμοφόρα αγγεία.

Ο Δρ H. Noorchashm, MD, Ph.D. λέει, «… το εμβόλιο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βλάψει το αγγειακό ενδοθήλιο».
Ο Noorchashm γράφει: «Γράφω για να προειδοποιήσω ότι είναι μια σχεδόν βέβαιη ανοσολογική πρόγνωση ότι εάν υπάρχουν ιικά αντιγόνα στους ιστούς των ατόμων που υποβάλλονται σε εμβολιασμό, η ειδική για το αντιγόνο ανοσοαπόκριση που ενεργοποιείται από το εμβόλιο θα στοχεύσει αυτούς τους ιστούς και θα προκαλέσει φλεγμονή των ιστών και ζημιά."
Σε αυτή την περίπτωση, το εμβόλιο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στα ήδη τραυματισμένα κύτταρα που ενδύουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα μια σειρά από ασθένειες όπως αγγειίτιδα, θρομβοφλεβίτιδα, αγγειακή ανεπάρκεια (αρτηριακή και φλεβική), καθώς και θρομβοεμβολικές επιπλοκές όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα του μυοκαρδίου και μυοκαρδίτιδα.

5. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση, η οποία τραυματίζει το μυϊκό στρώμα των τοιχωμάτων της καρδιάς, χωρίς διαθέσιμη θεραπεία, επειδή συνεπάγεται τη θανάτωση των καρδιακών κυττάρων.

Η μυοκαρδίτιδα είναι τυπικά πολύ σπάνια στη νεολαία, αλλά αφήνει «ανάπηρα» και σκοτώνει εμβολιασμένα άτομα, ιδιαίτερα σε στιγμές καταστροφικής συνέργειας με την απελευθέρωση κατεχολαμινών που προκαλείται από το άγχος, όπως ένας αθλητής υπό πίεση απόδοσης παιχνιδιού ή ένας δημοσιογράφος καθώς κινούνται οι κάμερες.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ομολόγησαν τη σύνδεση μεταξύ της μυοκαρδίτιδας και των εμβολίων κατά του COVID.
Η ακόλουθη μελέτη δείχνει τον πιθανό μηχανισμό βλάβης που προκαλείται στο μυοκάρδιο, και όλοι όσοι λαμβάνουν τα εμβόλια για τον COVID θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αναστρέψουν ή να αποτρέψουν μια τέτοια μόνιμη βλάβη στην καρδιά. Εξηγώ αυτόν τον μηχανισμό.

Ο παθολόγος Roger Hodkinson, MD, εξηγεί την καταστροφή της μυοκαρδίτιδας:
«Η μυοκαρδίτιδα δεν είναι ποτέ ήπια, ιδιαίτερα σε νεαρούς, υγιείς άνδρες.
Είναι μια φλεγμονή του καρδιακού μυός, της αντλίας του σώματος.
Και δεν γνωρίζουμε ποιο ποσοστό των κυττάρων του καρδιακού μυός θα είχε πεθάνει σε οποιαδήποτε επίθεση μυοκαρδίτιδας.
Το μεγάλο πράγμα με τον καρδιακό μυ, τις καρδιακές μυϊκές ίνες, είναι ότι δεν αναγεννώνται. …
Γνωρίζουμε ότι η μυοκαρδίτιδα μπορεί να εμφανιστεί δεκαετίες αργότερα, με πρόωρη έναρξη καρδιακής ανεπάρκειας που διαφορετικά δεν θα αναμενόταν.
Επομένως, είναι φοβερό για αυτούς τους ανθρώπους να γνωρίζουν τι πρόκειται να τους συμβεί στο μέλλον. …
Δεν είναι ασήμαντο».

6. Το mRNA μπορεί να επηρεάσει το DNA.

Ένας από τους πιο ανησυχητικούς κινδύνους με ένα εμβόλιο mRNA είναι τι μπορεί να συμβεί με την αντίστροφη μεταγραφάση.
Αυτό είναι ένα ένζυμο σε κάθε κύτταρο και μπορεί θεωρητικά να οδηγήσει σε mRNA που δημιουργεί αλλαγές στο DNA των κυττάρων, μια διαδικασία γνωστή ως ιική ρετροενσωμάτωση.
Αν και αυτή η πιθανότητα θεωρήθηκε απίθανη, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ βρήκαν ότι συνέβη εδώ.
Εάν μερικά από τα 30 τρισεκατομμύρια περίπου κύτταρα στο σώμα γίνουν μόνιμα εργοστάσια COVID, ποιος είναι ο μακροπρόθεσμος αντίκτυπος στην υγεία, είναι ένα κρίσιμο ερώτημα;
Κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας των εμβολίων, τον Δεκέμβριο του 2020, δεν υπήρξαν καθόλου δημοσιευμένες μακροχρόνιες δοκιμές εμβολίων mRNA με κριτές από ομοτίμους και κανένα εμβόλιο mRNA δεν είχε ποτέ εγκριθεί από τον FDA. Έτσι ήταν ολοκαίνουργια η τεχνολογία. Αυτά έπρεπε να περάσουν από πολύ μακρύτερες και πιο αυστηρές δοκιμές σε ζώα πριν απελευθερωθούν και χρησιμοποιηθούν σε ανθρώπους.

7. Πρόβλημα με την ενίσχυσης της εξαρτώμενης από αντισώματα (ADE).

Προηγούμενες προσπάθειες για τη δημιουργία ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό σκότωσαν όλα τα πειραματόζωα, αφού αργότερα μολύνθηκαν με επιθετικό ιό.
Να τι συνέβη: το mRNA έδωσε εντολή στα κύτταρα των θηλαστικών να παράγουν τις πρωτεΐνες ακίδας του κορωνοϊού.
Στη συνέχεια, όταν τα ζώα αντιμετώπισαν τον επιθετεικό ιό, η έντονη συσσώρευση αντισωμάτων είχε διογκωθεί και η ξαφνική, συντριπτική απελευθέρωσή τους σκότωσε το πειραματόζωο.
Αυτοί οι κίνδυνοι έχουν τεκμηριωθεί στο Nature, Science και στο Journal of Infectious Diseases.
Ακολουθεί μια μελέτη από το περιοδικό Nature Microbiology τον Σεπτέμβριο του 2020 σχετικά με αυτό.
Έτσι, πολύ πριν ο πρώτος άνθρωπος λάβει το πρώτο εμβόλιο κατά του COVID, αυτό το καταστροφικά δηλητηριώδες αποτέλεσμα ήταν γνωστό από ορισμένους και αγνοήθηκε ευρέως και κρύφτηκε από το κοινό.

Μηχανισμός ADE:
Το ADE είναι μια μορφή παθογόνου εκκίνησης, που σημαίνει ότι το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο σοβαρή ασθένεια, η οποία έχει παρατηρηθεί σε προηγούμενες προσπάθειες κατασκευής εμβολίων κατά του κορωνοϊού.
Τα αντισώματα που παράγονται μπορεί να είναι εξουδετερωτικά (κάτι που είναι χρήσιμο καθώς απενεργοποιεί έναν ιό).
Ωστόσο, τα αντισώματα αποτελούν πρόβλημα όταν δεν είναι εξουδετερωτικά, γιατί τότε αυτά τα αντισώματα μεταφέρουν ενεργούς ιούς απευθείας στα μακροφάγα, τα οποία στη συνέχεια μολύνονται.
Έτσι συμβαίνει η ADE.
Αυτή η ADE οδηγεί σε: αυξημένη ιική αναπαραγωγή (περισσότεροι ιοί για να αρρωστήσουν το άτομο) και πιο σοβαρή ασθένεια.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι αυτά τα μακροφάγα τείνουν να πηγαίνουν στους πνεύμονες και να γεμίζουν τους πνεύμονες, προκαλώντας συντριπτική φλεγμονή και απόφραξη των αεραγωγών (όπως διαπιστώθηκε αργότερα στην αυτοψία). 
Ωστόσο, τα επαυξημένα αντισώματα επιτίθενται επίσης σε παρόμοια εμφάνιση πρωτεϊνών σε εσωτερικά όργανα, με αποτέλεσμα καταιγίδα κυτοκινών και θάνατο ή αυτοάνοση νόσο και ανεπάρκεια οργάνων.
«Οι γάτες που εμφάνισαν υψηλούς τίτλους μετά τον εμβολιασμό υπέκυψαν σε μεταγενέστερα χρονικά σημεία σε θανατηφόρα ασθένεια».

8. Κατιονική λιπιδική επικάλυψη mRNA

Τα κατιονικά λιπίδια είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι τοξικά, επειδή αυτά τα θετικά φορτισμένα λίπη αλληλεπιδρούν με τα αρνητικά φορτία στα αμινοξέα μας, τις κυτταρικές μας μεμβράνες και τα φωσφορικά άλατα του DNA μας.
Τα νανοσωματίδια λιπιδίων έχει βρεθεί ότι μεταφέρουν περιεχόμενο εμβολίου mRNA σε πολλά ευαίσθητα σωματικά όργανα, όπως ο εγκέφαλος, οι ωοθήκες, ο σπλήνας και το ήπαρ.
Τα κατιονικά λιπίδια έλκονται και είναι καταστροφικά προς: τους πνεύμονες, μιτοχόνδρια, ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια, ήπαρ και το νευρικό σύστημα.
(Αυτά είναι η παράλυση του Bell και οι τρόμοι που παρατηρούνται σε θύματα εμβολίων.)

9. Η γονιμότητα ανδρών και γυναικών έχει μειωθεί από μηχανισμούς γνωστούς πριν από τη πρόσληψη αυτών των εμβολίων.

Γιατί δεν υπήρχε προειδοποίηση από το CDC ή το FDA σχετικά με τα αντισπερματικά αντισώματα που ανακάλυψε η Pfizer στους εμβολιασμένους συμμετέχοντες στη δοκιμή;
Τι γίνεται με τις αποβολές και γιατί έχει συσταθεί στους άνδρες να παγώσουν το σπέρμα τους πριν κάνουν το εμβόλιο;
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες διατρέχουν κίνδυνο για πιθανή μόνιμη στειρότητα, επειδή η πρωτεΐνη ακίδας ενός κορωνοϊού «φαίνεται» στο ανοσοποιητικό σύστημα παρόμοια με τη Syncytin-1, μια βασική πρωτεΐνη στον πλακούντα. Αυτό διεγείρει τα αντισώματα για την καταπολέμηση του πλακούντα, και πιθανώς του σπέρματος.
Ενδιάμεσες αποβολές, οι οποίες συνήθως είναι πολύ σπάνιες, έχουν συμβεί σε γυναίκες που έχουν εμβολιαστεί για τον COVID.

Οι αποβολές έχουν αυξηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το New England Journal of Medicine είχε διαπιστώσει προηγουμένως ότι το 14% των εμβολιασμένων εγκύων απέβαλαν, κυρίως στο 3ο τρίμηνο, που είναι συνήθως μια πολύ σπάνια περίοδος αποβολής.
Όπως αποδεικνύεται, και όπως είχε προβλεφθεί, 19 ευρωπαϊκές χώρες άρχισαν να αντιμετωπίζουν σημαντικές μειώσεις στα ποσοστά γεννήσεων, ξεκινώντας εννέα μήνες μετά την κορύφωση της απορρόφησης του εμβολίου για τον COVID.
Θα γράψω περισσότερα για αυτό τις επόμενες μέρες.
Η ερευνήτρια Naomi Wolf έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με τον αντίκτυπο των εμβολίων COVID στη γονιμότητα και την αναπαραγωγική υγεία των γυναικών. Καθώς η ομάδα τους εντόπισε τα δεδομένα που ανέφερε η Pfizer, διαπιστώθηκε ότι 270 από τις έγκυες γυναίκες στη δοκιμή της Pfizer ανέφεραν τραυματισμό από το εμβόλιο. «…αλλά η Pfizer ακολούθησε μόνο 32 από αυτούς και 28 από τα μωρά τους πέθαναν.
Αυτό είναι ένα συγκλονιστικό ποσοστό εμβρυϊκών θανάτων 87,5%.

10. Οι πρωτεΐνες ακίδας διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προσκολλώνται στους νευρώνες και δημιουργούν φλεγμονή του εγκεφάλου και ανώμαλες πρωτεΐνες (όπως οι πρίον).

Αυτό είναι ένα πρόβλημα επειδή τα εμβόλια mRNA προγραμμάτισαν τα κύτταρα στο σώμα των εμβολιασμένων ανθρώπων να συνεχίσουν να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας.
Το σύστημα παροχής λιπιδίων επιτρέπει την παραβίαση του αιματοεγκεφαλικού φραγμού.
Όπως αποδεικνύεται αργότερα, η παράλυση Bell, το σύνδρομο Guillain Barré, και η εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση έχουν παρατηρηθεί ως ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID.
Ασθένειες πριόν ή όμοιες με πρίον, που χαρακτηρίζονται από ανώμαλες πρωτεΐνες, έχουν παρατηρηθεί μετά τον εμβολιασμό με mRNA κατά του COVID. 
Είκοσι από τους 26 ασθενείς με ασθένεια τύπου Creutzfeldt-Jakob έχουν πεθάνει και οι υπόλοιποι έξι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από εμβόλιο για τον COVID.
Η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρά με αμυλοειδογόνες πρωτεΐνες και διεγείρει τον σχηματισμό που μοιάζει με σώμα Lewy σε μια κυτταρική σειρά.
Για τις παραπομπές του άρθρου, τις πηγές και την έρευνα, πατήστε εδώ:
2_62.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης