Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ! - Γιατρός αποκαλύπτει αύξηση 4.400% των επικίνδυνων παρενεργειών των εμβολίων, όπως αναφέρθηκαν στο αμερικανικό VAERS

Σοκ! - Γιατρός αποκαλύπτει αύξηση 4.400% των επικίνδυνων παρενεργειών των εμβολίων, όπως αναφέρθηκαν στο αμερικανικό VAERS
Ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» δεν ευσταθούν, λέει ο γιατρός J. Ladapo
Σχετικά Άρθρα
Ο γενικός χειρουργός Joseph Ladapo σοκάρει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση 4.400% των απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων μόνο στην Φλόριντα, όπως αναφέρθηκαν και επισήμως κατατγράφησαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19 το 2021.
Σε επιστολή με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου, ο Ladapo ζητά από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) να «προωθήσουν τη διαφάνεια στους επαγγελματίες υγείας για να κοινοποιήσουν με ακρίβεια τους κινδύνους που ενέχουν αυτά τα εμβόλια».
Το VAERS, το οποίο συνδιαχειρίζεται ο FDA και το CDC, τεκμηριώνει αναφορές παρενεργειών και καταστάσεων που σχετίζονται με τα εμβόλια.
«Μόνο στη Φλόριντα, είδαμε αύξηση 1.700% στις αναφορές μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, σε σύγκριση με αύξηση 400% στη χορήγηση εμβολίων για την ίδια περίοδο», αναφέρει η επιστολή του Ladapo.

«Η αναφορά απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων αυξήθηκε κατά 4.400%»

«Ακόμη και το εμβόλιο H1N1 δεν προκάλεσε αυτό το είδος ανταπόκρισης», αναφέρεται στην επιστολή.
Το 2009, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του H1N1, έγιναν 1358 αναφορές στο σύστημα VAERS στη Φλόριντα.
Μετά την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του COVID-19 το 2021, έγιναν 41.473 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο VAERS.
Στην επιστολή του, ο Ladapo παραθέτει μια μελέτη στον ιστότοπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) με τίτλο, «Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19 σε τυχαιοποιημένες δοκιμές σε ενήλικες».

Η μελέτη απαριθμεί τεκμηριωμένες αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών της πήξης, των οξέων καρδιακών βλαβών, της παράλυσης Bell και της εγκεφαλίτιδας.

«Το να ισχυρίζεται κανείς ότι αυτά τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», ελαχιστοποιώντας ή και παραβλέποντας τις παρενέργειες είναι ασυνείδητο», αναφέρει η επιστολή του Ladapo προς τους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους υγείας.
Εκτός από την επιστολή, και το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα εξέδωσε προειδοποίηση υγείας σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου mRNA COVID-19.

«Ο κρατικός γενικός χειρουργός ειδοποιεί τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το κοινό για μια σημαντική αύξηση στις αναφορές του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων στη Φλόριντα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19», αναφέρει η προειδοποίηση.
Η VAERS βασίζεται σε επαγγελματίες υγείας και άτομα για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών.

Αλλά κάποιοι ανησυχούν ότι τα ευρήματα έχουν υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και ακόμη και λογοκρίνονται από τις Big Tech.

Τον Ιανουάριο του 2022, αφού ο αριθμός των αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου COVID-19 που αναφέρθηκαν έφτασε το ένα εκατομμύριο, ο γερουσιαστής Ron Johnson δημοσίευσε ένα γραφικό από τον ιστότοπο VAERS στο Twitter.
«Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το Twitter μπλόκαρε το tweet μου στο γράφημα VAERS», έγραψε αργότερα ο Johnson σε μια ανάρτησή του.

«Αυτή είναι απλώς άλλη μια οδυνηρή υπενθύμιση γιατί όπου υπάρχει κίνδυνος, πρέπει να υπάρχει επιλογή», είπε ο δικηγόρος των πολιτικών δικαιωμάτων της Φλόριντα και υπέρμαχος της ιατρικής ελευθερίας Λουί Λέων Δ΄ στους The Epoch Times σε γραπτή δήλωση όταν του ζητήθηκε να σχολιάσουν.
«Όποιος εξαναγκάστηκε παράνομα να εμβολιαστεί [π.χ. οι εργαζόμενοι που εξαναγκάζονται από τους εργοδότες] χωρίς ενημερωμένη συναίνεση και έχουν υποστεί παρενέργειες, θα πρέπει να προσφεύγουν τόσο στο σύστημα της πολιτικής όσο και στο ποινικό δίκαιο», έγραψε, αλλά...

Προστατεύονται και αποφεύγουν την ευθύνη

Σύμφωνα με τον Συνασπισμό Πολιτικών Δικαιωμάτων της Φλόριντα, λόγω του Εθνικού Νόμου περί Τραυματισμού Παιδικών Εμβολίων του 1986, οι κατασκευαστές εμβολίων προστατεύονται από την ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από τα προϊόντα τους.
Αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενέργειες που μπορούν να γίνουν σε κρατικό επίπεδο όπως η θέσπιση των SB 222 και HB 305 αυτής της νομοθετικής συνόδου», έγραψε ο Leo, ιδρυτικό στέλεχος του Συνασπισμού, ο οποίος θεωρεί όπως και πολλοί ακόμη πως τα δεδομένα της VAERS έχουν υποβαθμιστεί και λογοκριθεί.
«Αυτό που βλέπουμε στο VAERS είναι πιθανότατα μόνο η κορυφή του παγόβουνου και είναι πέρα για πέρα ανησυχητικό», είπε.

Σύμφωνα με μια ομοσπονδιακή μελέτη του 2010 που ανατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) και εκπονήθηκε από συμβούλους του Χάρβαρντ, «λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου» αναφέρονται ποτέ στη VAERS.
Παρά τους αριθμούς VAERS, η κυβέρνηση Biden δεν έδειξε σημάδια να αναστρέψει την πορεία, σημείωσε ο Ladapo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης