Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διευθυντής της Pfizer σοκάρει επιβεβαιώνοντας σοβαρές παρενέργειες στη γυναικεία γονιμότητα από τα εμβόλια Covid

tags :
Διευθυντής της Pfizer σοκάρει επιβεβαιώνοντας σοβαρές παρενέργειες στη γυναικεία γονιμότητα από τα εμβόλια Covid
Όταν ρωτήθηκε από μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas εάν το εμβόλιο θα έπρεπε να παρεμβαίνει στους έμμηνους κύκλους των γυναικών, ο J. Walker απάντησε ότι «δεν πρέπει», αλλά σημείωσε ότι «κάτι συμβαίνει...» - Πρέπει να μάθουμε πώς επηρεάζει αυτές τις ορμόνες, επειδή η σηματοδότηση ξεκινά από τον εγκέφαλο
Σχετικά Άρθρα
Ο Δρ Jordon Walker, διευθυντής στην εταιρεία παραγωγής φαρμάκων Pfizer εξέφρασε την βαθιά του ανησυχία για τις παρενέργειες του εμβολίου COVID-19, που σχετίζονται με τον έμμηνο κύκλο των γυναικών, σύμφωνα με μια συνομιλία που μαγνητοσκοπήθηκε από τη μη κερδοσκοπική δημοσιογραφική ομάδα Project Veritas, σε βιντεοσυνομιλία με τον μυστικό ρεπόρτερ του Project Veritas δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 2 Φεβρουαρίου.
Ο Walker είναι διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης στον κολοσσό των φαρμακευτικών προϊόντων, σύμφωνα με έναν υπάλληλο υποδοχής της Pfizer.
Η εταιρεία δεν αμφισβήτησε ότι απασχολεί τον Walker.
Στο βίντεο, ο ανώτερος υπάλληλος της Pfizer ακούγεται να εκφράζει ανησυχίες για τις πιθανές αρνητικές παρενέργειες του εμβολίου της εταιρείας στην αναπαραγωγική υγεία των γυναικών, υποδεικνύοντας ακανόνιστους εμμηνορροϊκούς κύκλους στις γυναίκες.

Απορρυθμίζει τους κύκλους των γυναικών, ενώ δεν πρέπει να τους επηρεάζει καθόλου - Γιατί γίνεται αυτό;

«Υπάρχει κάτι ακανόνιστο στους έμμηνους κύκλους.
Έτσι, οι άνθρωποι θα πρέπει να το διερευνήσουν αυτό στη συνέχεια γιατί αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό», είπε ο Walker στο βίντεο.
«Το εμβόλιο [COVID-19] δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε αυτόν [τους έμμηνους κύκλους].
Έτσι, δεν ξέρουμε πραγματικά», είπε, προτού υποδείξει την «επιστήμη» που είπε ότι το εμβόλιο δεν πρέπει να αλληλεπιδρά με κάτι γνωστό ως άξονας υποθαλάμου-υπόφυσης-γοναδικού πόρου (άξονας HPG), που είναι «Οι ορμόνες που ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο και τέτοια πράγματα», σύμφωνα με τον Walker.
«Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε κάτι πραγματικά κακό στη γραμμή»
Ο άξονας HPG είναι ένας ορμονορυθμιστικός μηχανισμός που βοηθά στη ρύθμιση της αναπαραγωγής ελέγχοντας τους κύκλους της μήτρας και των ωοθηκών.
Όταν ρωτήθηκε από τον μυστικό δημοσιογράφο εάν το εμβόλιο θα έπρεπε να παρεμβαίνει στους έμμηνους κύκλους των γυναικών, ο Walker απάντησε ότι «δεν πρέπει», αλλά σημείωσε ότι «κάτι συμβαίνει αλλά δεν το καταλαβαίνουμε πάντα, δεν το παρατηρούμε, δεν το συσχετίζουμε και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί».

Μελετάται ακόμη...

«Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε κάτι πολύ κακό στη συνέχεια.
Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε ότι με κάποιο τρόπο αυτό το mRNA παραμένει στο σώμα… γιατί πρέπει να επηρεάζει κάτι ορμονικό για να επηρεάσει τους εμμηνορροϊκούς κύκλους», είπε.
«Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer βασίζεται στην τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA ή mRNA.
Έτσι, κατά κάποιο τρόπο το εμβόλιο πρέπει να αλληλεπιδρά με αυτόν τον άξονα, τον άξονα HPG, για να προκαλεί προβλήματα με τους εμμηνορροϊκούς κύκλους», πρόσθεσε ο Walker.
Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το εάν ο άξονας του HPG είναι αυτό που προκαλεί προβλήματα γονιμότητας, ο Walker απάντησε: «Ναι, επειδή ελέγχουν τον κύκλο.
Έτσι, αν επηρεάζει αυτό, πρέπει να επηρεάζει με κάποιο τρόπο αυτές τις ορμόνες.
Αλλά τότε πρέπει να μάθουμε πώς επηρεάζει αυτές τις ορμόνες, επειδή η σηματοδότηση ξεκινά από τον εγκέφαλο».
«Το εμβόλιο δεν περνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό», πρόσθεσε.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνιστούν εμβόλια κατά του COVID-19 για όλους ηλικίας 6 μηνών και άνω, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών ή εκείνων που προσπαθούν να μείνουν έγκυες, υπό την προϋπόθεση ότι είναι επιλέξιμες.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν προβλήματα γονιμότητας»

«Δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία ότι οποιαδήποτε εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων COVID-19, προκαλούν προβλήματα γονιμότητας (προβλήματα στην προσπάθεια να μείνετε έγκυος) σε γυναίκες ή άνδρες», λέει το CDC.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Walker, ο οποίος φαινόταν να μην γνωρίζει ότι τον καταγράφουν, σημείωσε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για να εμβολιαστεί, προσθέτοντας ότι ο ίδιος «έπρεπε να κάνει το εμβόλιο διαφορετικά θα απολυόμουν».
«Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε κάτι πολύ κακό στη συνέχεια…
Αν πραγματικά συμβαίνει, η κλίμακα αυτού του σκανδάλου θα ήταν τεράστια», πρόσθεσε ο Walker.
Ενώ τα επαγγελματικά προφίλ του Walker έχουν αφαιρεθεί από τον ιστό, η Pfizer δεν αμφισβήτησε ότι ήταν ή είναι υπάλληλος της εταιρείας.
Τον Αύγουστο του 2021, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) ανακοίνωσε ότι είχε χορηγήσει συμπληρωματικές επιχορηγήσεις ενός έτους, ύψους 1,67 εκατομμυρίων δολαρίων, σε πολλά ιδρύματα για τη διερεύνηση των πιθανών συνδέσεων μεταξύ του εμβολιασμού κατά του COVID-19 και των αλλαγών της περιόδου.

Τι έδειξε η μέχρι στιγμής μελέτη στον κύκλο των γυναικών

Οι επιχορηγήσεις υποστήριξαν έρευνα που θα μπορούσε να βοηθήσει να καθοριστεί εάν οι αλλαγές στους εμμηνορροϊκούς κύκλους συνδέονται ή όχι με τα ίδια τα εμβόλια και πόσο καιρό αυτές οι αλλαγές διαρκούν.
Ωστόσο, τη στιγμή της ανακοίνωσης, το NIH τόνισε επίσης ότι μια σειρά παραγόντων θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους εμμηνορροϊκούς κύκλους, συμπεριλαμβανομένου του στρες που σχετίζεται με την πανδημία, των αλλαγών στον τρόπο ζωής που σχετίζονται με την πανδημία και της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Μελέτες δείχνουν ότι τα εμβόλια καθυστερούν τους εμμηνορροϊκούς κύκλους
Μία από τις μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από τις επιχορηγήσεις περιελάμβανε μία που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 με επικεφαλής την κλινική-επιστήμονα του Πανεπιστημίου Υγείας και Επιστήμης του Όρεγκον, Δρ. Alison Endelman.
Διαπιστώθηκε ότι ο εμβολιασμός για τον COVID-19 μπορεί να επηρεάσει τον εμμηνορροϊκό κύκλο αυξάνοντας τη διάρκειά του κατά λιγότερο από μία ημέρα.
Σχεδόν 20.000 άτομα συμμετείχαν στη μελέτη σε ολόκληρο τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου, εκ των οποίων 14.936 εμβολιάστηκαν και 4.686 όχι.
Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα για τουλάχιστον τρεις διαδοχικούς κύκλους πριν από τον εμβολιασμό και τουλάχιστον έναν κύκλο μετά, καθώς και δεδομένα από τουλάχιστον τέσσερις διαδοχικούς κύκλους σε παρόμοιο χρονικό διάστημα για μη εμβολιασμένους συμμετέχοντες.

Αύξηση ροής και χρόνου περιόδου

Διαπίστωσαν ότι κατά μέσο όρο, οι εμβολιασμένοι συμμετέχοντες παρουσίασαν αύξηση λιγότερο από μία ημέρα σε κάθε κύκλο στον οποίο εμβολιάστηκαν: Αύξηση 0,71 ημερών (ή λιγότερο από 24 ώρες) μετά την πρώτη δόση και αύξηση 0,56 ημερών μετά την δεύτερη δόση.
Επιπλέον, οι γυναίκες που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου σε έναν μόνο εμμηνορροϊκό κύκλο είδαν τον κύκλο τους να αυξάνεται κατά 3,91 ημέρες.
Ωστόσο, 1.342 γυναίκες είδαν τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο να αυξάνεται κατά οκτώ ημέρες ή περισσότερο, αντιπροσωπεύοντας το 6,2% των εμβολιασμένων ατόμων και το 5% των μη εμβολιασμένων ατόμων στη μελέτη.
Οι γυναίκες που ήταν νεότερες και που είχαν μεγαλύτερη διάρκεια κύκλου πριν από τον εμβολιασμό είχαν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν την αύξηση, σημείωσε η μελέτη.
Τον Φεβρουάριο του 2022, η επιτροπή ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων δήλωσε ότι επανεξετάζει αναφορές βαριάς εμμηνορροϊκής αιμορραγίας και απουσίας εμμήνου ρύσεως από γυναίκες που είχαν εμβολιαστεί είτε με εμβόλια Pfizer είτε με Moderna.
Ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί ακόμη οριστικοί δεσμοί μεταξύ των εμβολίων κατά του COVID-19 και των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων στους εμμηνορροϊκούς κύκλους.
Οι Epoch Times επικοινώνησαν με την Pfizer για σχόλια, δεν υπήρξε απάντηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης