Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποκριτής: Ο Bill Gates παραδίδει... μαθήματα περί κλιματικής αλλαγής ενώ ο ίδιος πετά με ιδιωτικό τζετ αξίας 70 εκατομμυρίων δολ

Υποκριτής: Ο Bill Gates παραδίδει... μαθήματα περί κλιματικής αλλαγής ενώ ο ίδιος πετά με ιδιωτικό τζετ αξίας 70 εκατομμυρίων δολ
Η συμπεριφορά του Gates για άλλη μια φορά δείχνει πώς οι κήρυκες της κλιματικής αλλαγής δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα τη δική τους προπαγάνδα σχετικά με την αύξηση των επιπέδων CO2

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς ταξιδεύει αυτήν την περίοδο στην Αυστραλία με το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ 70 εκατομμυρίων δολαρίων παραδίδοντας... διαλέξεις στους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή.
Δάσκαλε που εδίδασκες...
Ο ιδρυτής της Microsoft προσπαθεί να δημιουργήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες για την εταιρεία του Breakthrough Energy λέγοντας στους επενδυτές:
«Ο λόγος για τον οποίο αξίζει να επενδύσετε μαζικά στην κλιματική αλλαγή είναι επειδή χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου».
Ωστόσο, η πιθανότητα κλιματικής καταστροφής δεν φαίνεται να είναι αρκετή για να αλλάξει ο ίδιος ο Gates τη δική του συμπεριφορά, καθώς καίει περίπου 1.700 λίτρα καυσίμου την ώρα, ενώ κυκλοφορεί με το Gulfstream των 70 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο δισεκατομμυριούχος πέρασε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας στο Lizard Island προτού ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για μια συνάντηση με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Anthony Albanese.

Ο Gates έχει στην κατοχή του 4 ιδιωτικά τζετ με συνολικό κόστος που αγγίζει τα 194 εκατομμύρια δολάρια.
Ο δισεκατομμυριούχος εξέφρασε τη συνήθη ρητορική του, υποστηρίζοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα οδηγήσει σε «εξαφάνιση όλων των ειδών των φυσικών οικοσυστημάτων».
«Η κλιματική αλλαγή δεν έχει ακόμη τις αρνητικές συνέπειες μιας ασθένειας όπως η ελονοσία, η οποία σκοτώνει 400.00 παιδιά ετησίως», είπε ο Gates στους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το think-tank του Ινστιτούτου Lowy.
Ο φιλάνθρωπος είπε επίσης: «Το κλειδί είναι να ελαχιστοποιηθεί η αύξηση της θερμοκρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο», αν και ο ίδιος ο .. Gates δεν θα συμβάλει σε αυτόν τον στόχο με τις εμπορικές του πτήσεις.
Η συμπεριφορά του Gates για άλλη μια φορά δείχνει πώς οι κήρυκες της κλιματικής αλλαγής δεν πιστεύουν στην πραγματικότητα τη δική τους προπαγάνδα σχετικά με την αύξηση των επιπέδων CO2.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης