Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιο κοντά ένας Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος, εάν η Γερμανία στείλει τα Leopard στην Ουκρανία

Πιο κοντά ένας Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος, εάν η Γερμανία στείλει τα Leopard στην Ουκρανία
Αυτό υποστηρίζει ο επικεφαλής του αριστερού κόμματος Die Linke, Dietmar Bartsch
Σχετικά Άρθρα
Η αποστολή των γερμανικών τανκ Leopard στην Ουκρανία θα φέρει την ανθρωπότητα πιο κοντά σε έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο υποστήριξε ο επικεφαλής του αριστερού κόμματος Die Linke, Dietmar Bartsch.
«Η παράδοση των αρμάτων μάχης Leopard, που παραβιάζει ένα άλλο ταμπού, μας φέρνει πιο κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, όχι στην ειρήνη στην Ευρώπη» υποστήριξε μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, ο επικεφαλής του Die Linke, ο οποίος χαρακτήρισε την αποστολή των Leopard ως «το πρελούδιο μιας πιθανής καταστροφής».
Σύμφωνα με τον Bartsch, το Κίεβο μετά τις εκκλήσεις να του δοθούν τανκ, θα ζητήσει και πολεμικά αεροσκάφη και ούτω καθεξής.
Υπενθυμίζεται πως δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel ανέφερε πως ο Scholz αποφάσισε να προμηθεύσει την Ουκρανία με τουλάχιστον μια ίλη αρμάτων Leopard καθώς και να επιτρέψει και σε άλλα κράτη να προχωρήσουν σε αυτήν την ενέργεια, τη στιγμή που και οι ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσουν και επίσημα ότι θα δώσουν στην Ουκρανία περίπου 30 με 50 άρματα μάχης Abrams.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης