Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σημείο καμπής στον πόλεμο – Υποχώρηση Ουκρανών στο Donetsk

Σημείο καμπής στον πόλεμο – Υποχώρηση Ουκρανών στο Donetsk
Ο ουκρανικός στρατός  ήδη έχει αρχίσει να υποχωρεί από το Donetsk και φυσικά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για τη Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Τα ουκρανικά στρατεύματα υποχωρούν σταδιακά από την πρώτη γραμμή του Donetsk η οποία αποτελεί σημείο καμπής για τη Ρωσία, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1, ο , Apty Alaudinov, αναπληρωτής διοικητής του 2ου σώματος στρατού της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Lugansk.
«Αν ο εχθρός μας λέει ότι αυτό το τμήμα είναι σημείο καμπής σε αυτόν τον πόλεμο, τότε όντως έχει δίκιο, μόνο που πρέπει να το δουν από την άλλη πλευρά.
Σημείο καμπής για εμάς, για τη ρωσική πλευρά, γιατί ο εχθρός ήδη έχει αρχίσει να υποχωρεί από το Donetsk και φυσικά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς», είπε ο Alaudinov.

Απελευθέρωση περιοχών

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υποχώρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από την κατεύθυνση του Donetsk καθιστά δυνατή την απελευθέρωση περιοχών που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της ουκρανικής πλευράς.
«Αν μπορούμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής η Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk έχει απελευθερωθεί πλήρως και οι μάχες είχαν ήδη ξεκινήσει για ένα τμήμα του μετώπου του Donetsk πράγματι υπήρχαν [περιοχές] που παρέμεναν υπό τον έλεγχο του εχθρού.
Τώρα αυτό αλλάζει, το μέτωπο απομακρύνεται σιγά - σιγά από την κατεύθυνση του Donetsk», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης