Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Κίεβο εγκαταλείπει τους Ουκρανούς στρατιώτες στο Soledar – Δεν υπολογίζει τις απώλειες

Το Κίεβο εγκαταλείπει τους Ουκρανούς στρατιώτες στο Soledar – Δεν υπολογίζει τις απώλειες
Κι όλα αυτά για να πει σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ ότι οι Ουκρανοί μάχονται ηρωικά λέει Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως το Κίεβο εγκατέλειψε τους Ουκρανούς στρατιώτες στη Soledar και ότι δεν υπολογίζει τις απώλειες στις τάξεις του ουκρανικού στρατού διατύπωσε ο Ρώσος στρατιωτικός και πολιτικός αναλυτής Yan Gagin.
«Η ουκρανική ηγεσία καθ’όλη τη διάρκεια της ουκρανικής άμυνας τόσο στη Soledar όσο και στο Artemovsk (Bakhmut) δεν έλαβε υπόψη της τις απώλειες των στρατιωτών της.
Αντιθέτως, έριχνε ολοένα και περισσότερους σχηματισμούς, ολοένα και περισσότερες στρατιωτικές μονάδες σε αυτό το σημείο.
Δεν ήταν πρόβλημα για αυτούς να αφήσουν το στρατιωτικό τους προσωπικό στην πόλη, την οποία είχαμε ήδη καταλάβει.
Αυτοί απλά είχαν ξεγραφεί εκ των προτέρων, αυτοί δεν θεωρούνταν πλέον ζωντανοί και απαραίτητοι» είπε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Gagin.

Αφήνουν τραυματίες

Σύμφωνα με τον Gagin, ανάμεσα στους Ουκρανούς στρατιώτες που αφέθηκαν στην πόλη, πρέπει να υπάρχουν τραυματίες, πρέπει να υπάρχουν και εκείνοι που έχουν μείνει χωρίς επικοινωνία, που πήγαν σε μια αποστολή και δεν είχαν τον χρόνο να επιστρέψουν από αυτήν.
«Σε κάθε περίπτωση, όλοι αυτοί οι άνθρωποι απλά εγκαταλείφθηκαν εκεί.
Η Ουκρανία εγκαταλείπει τους στρατιώτες της.
Όλα αυτά απλά για να αναφέρουν στους «αφέντες» τους στις ΗΠΑ, στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στο ΝΑΤΟ ότι πολεμούν τόσο ωραία, ότι πολεμούν υπέροχα, ότι αμύνονται τόσο ηρωικά» ανέφερε ο Gagin.

Μαζικές παραδόσεις

Κατά τον Gagin, οι Ουκρανοί δεν είναι τίποτα άλλο από «πόροι» για το Κίεβο.
«Πιθανότατα οι εναπομείναντες θα παραδοθούν μαζικά και θα μπορέσουν, τουλάχιστον στην αιχμαλωσία, να ζεσταθούν, να φάνε σαν άνθρωποι και να έχουν ιατρική περίθαλψη» υποστήριξε ο Gagin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης