Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Καμία εμπλοκή με την απόπειρα πραξικοπήματος στη Γερμανία - Εσωτερική τους υπόθεση

Ρωσία: Καμία εμπλοκή με την απόπειρα πραξικοπήματος στη Γερμανία - Εσωτερική τους υπόθεση
Συγκρουσιακός με τη Ρωσία ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία δεν έχει καμία εμπλοκή ή σχέση με την απόπειρα του πραξικοπήματος στη Γερμανία ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος έκανε λόγο για εσωτερική υπόθεση της Γερμανίας αναφερόμενος στις πληροφορίες περί εξάρθρωσης τρομοκρατικού πυρήνα που στόχευε στην ανατροπή της γερμανικής κυβέρνησης.
«Αυτά είναι μάλλον εσωτερικά προβλήματα της Γερμανίας.
Και οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν μπορεί να γίνει λόγος για ρωσική παρέμβαση.
Εμείς το μάθαμε από δημοσιεύματα.
Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε για αυτό» υποστήριξε ο Dmitry Peskov, σχετικά με την τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας και των ειδικών υπηρεσιών της Γερμανίας και τη σύλληψη 25 προσώπων που κατηγορούνται για την οργάνωση πραξικοπήματος.

Βολές στις ΗΠΑ

Εν τω μεταξύ, ο Peskov εξαπέλυσε τα πυρά του και στις ΗΠΑ για τον αμυντικό προϋπολογισμό τους για το 2023, αναφέροντας πως αυτός είναι εξαιρετικά συγκρουσιακός σε σχέση με τη Ρωσία.
«Αυτό το νομοσχέδιο είναι εξαιρετικά συγκρουσιακό σε σχέση με την χώρα μας.
Έχει έναν πρωτοφανή συγκρουσιακό χαρακτήρα.
Ο οποίος, δυστυχώς, είναι γεμάτος με αρκετά σοβαρές και μακροπρόθεσμες συνέπειες για περαιτέρω αποσταθεροποίηση της ευρωπαϊκής ηπείρου» επισήμανε ο Peskov.
Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, στον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ προβλέπεται μια δαπάνη ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για μια πρωτοβουλία στην Ευρώπη που στρέφεται κατά της Ρωσίας, γίνεται λόγος για απαγόρευση κάθε στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία για άλλα πέντε χρόνια, ενώ προβλέπονται και κυρώσεις για συναλλαγές που σχετίζονται με τον χρυσό και τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης