Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το σχέδιο της Ουκρανίας: Προσπαθεί να σύρει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Ρωσία

Το σχέδιο της Ουκρανίας: Προσπαθεί να σύρει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Ρωσία
Καταγράφουμε ρεκόρ προκλήσεων στα σύνορα από τους Ουκρανούς υποστήριξε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko
Σχετικά Άρθρα

Πυρά στην Ουκρανία ότι προσπαθεί με κάθε πρόσχημα να σύρει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Ρωσία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko, ο οποίος υποστήριξε πως το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι προκλήσεις των Ουκρανών κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία.
«Όλες οι υπηρεσίες μας καταγράφουν αύξηση των προκλήσεων μας στα σύνορα.
Η Ουκρανία με οποιοδήποτε πρόσχημα, επιχειρεί να σύρει τα νατοϊκά στρατεύματα σε σύγκρουση.
Όλα αυτά επιβεβαιώνονται και από την πρόσφατη πυραυλική επίθεση στο έδαφος της Πολωνίας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Lukashenko, ο οποίος υπογράμμισε πως η Λευκορωσία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποτρέψει οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση κατά της χώρας του.
«Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να ελέγχεις συνέχεια, να βλέπεις και να μην χάνεις όλα εκείνα τα σημάδια που υποδεικνύουν ότι γίνονται ετοιμασίες για επίθεση κατά της χώρας σου» τόνισε ο Λευκορώσος πρόεδρος.

Οι Δυτικοί ετοιμάζονται

Σύμφωνα με τον Lukashenko, οι δυτικές δυνάμεις εξακολουθούν να ενισχύουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις, να εκσυγχρονίζουν τις υποδομές τους στο έδαφος γειτονικών κρατών και να αυξάνουν την ένταση της εκπαίδευσης τους σε επιχειρησιακές και μάχιμες ενέργειες.
«Όλα αυτά οδηγούν σε επιδείνωση της ήδη περίπλοκης στρατιωτικο-πολιτικής κατάστασης περιμετρικά της Λευκορωσίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή γενικά» είπε ο Lukashenko, ο οποίος επιτέθηκε και στην εσωτερική αντιπολίτευση, η οποία όπως είπε, «ζητά ολοένα και περισσότερο την κατάληψη της εξουσίας με τη βία και τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών στο έδαφος της Λευκορωσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης