Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ – Fox News: Ο Biden παρατείνει σκόπιμα τον πόλεμο στην Ουκρανία - Καταστρέφει την οικονομία

ΗΠΑ – Fox News: Ο Biden παρατείνει σκόπιμα τον πόλεμο στην Ουκρανία - Καταστρέφει την οικονομία

Η «τρελή στρατηγική» του Biden οδηγεί σίγουρα στην καταστροφή της αμερικανικής οικονομίας, επισημαίνει ο παρουσιαστής του καναλιού Fox News Tucker Carlson
 

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιώντας την ατζέντα για το κλίμα, η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden παρατείνει σκόπιμα τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Έτσι ο Λευκός Οίκος θέλει να αποκομίσει οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα βλάπτει τους Αμερικανούς πολίτες, σύμφωνα παρουσιαστή του καναλιού Fox News Tucker Carlson την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.
Κατά τη γνώμη του, καμία από αυτές τις κινήσεις δεν στοχεύει στο όφελος του αμερικανικού λαού.
Έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν το ενεργειακό κόστος, να ενισχύσουν  τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία και να τους πλουτίσουν.
Ο Carlson σημείωσε επίσης ότι η «τρελή στρατηγική» του Biden οδηγεί σίγουρα στην καταστροφή της αμερικανικής οικονομίας, καθώς η μεσαία τάξη γίνεται φτωχότερη λόγω των υψηλών τιμών της ενέργειας και ορισμένοι θα πεθάνουν...

Θα πεθάνουν άνθρωποι»

Ο δημοσιογράφοςTucker Carlson επισήμανε ότι δεδομένου του πόσο κεντρική, , είναι η ενέργεια σε όλα όσα έχουν σημασία στην Αμερική, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η κυβέρνηση Biden σκόπιμα θα έκανε την ενέργεια πολύ πιο ακριβή, γιατί γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, έχοντας δει επανειλημμένα στην ιστορία, ότι η υψηλή ενέργεια θα συντρίψei την οικονομία μας γρηγορότερα ακόμη και από τα lockdown για τον COVID προκαλώντας εκτόξευση των τιμών και του κόστους ζωής για το μέσο Αμερικανό.

Τα μέσα της καταστροφής

Αναδεικνύοντας την άνοδο των τιμών και τη σημασία του για τη ζωή των ανθρώπων επισήμανε ότι «οι άνθρωποι θα γίνουν φτωχοί.
Κάποιοι από αυτούς θα πεθάνουν.
Αυτό δεν είναι εικασία…. Θα συμβεί».
Σημείωσε ότι είναι αδιανόητο ότι οποιοσδήποτε εκτός από τους εχθρούς μας θα ήθελε να αυξήσει τις τιμές της ενέργειας μας σε σημείο που η οικονομία μας να καταρρεύσει και όμως αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει η κυβέρνηση Biden και να το κάνει χρησιμοποιώντας δίδυμα μέσα την κλιματική πολιτική και τον πόλεμο τους εναντίον της Ρωσίας.

Η τρελή πολιτική των Δημοκρατικών

Επισημαίνοντας την επίδραση των παραπάνω «σε μια χώρα με τα μεγαλύτερα ανακτήσιμα αποθέματα πετρελαίου στον πλανήτη Γη, πολλοί Αμερικανοί δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά τα ορυκτά καύσιμα και για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι ατύχημα.
Δεν είναι ένας φυσικός κύκλος που διανύουμε",επισήμανε.
Σημείωσε ότι οι πολιτικοί και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής μας το κάνουν επίτηδες, σε μία συμπαιγνία σιωπής.
Τώρα που τελείωσαν οι ενδιάμεσες εκλογές, τα μέσα ενημέρωσης μπορούν επιτέλους να αρχίσουν να καλύπτουν το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών, όπως το CNN που δημοσίευσε ρεπορτάζ για ανθρώπους που κινδυνεύουν από πείνα και απο τον ψύχος...

Δεν ανήκουμε πλέον στον Πρώτο ¨Κόσμο

Αμερικανοί πολίτες που ζουν σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη που παλαιότερα θεωρούνταν πρώτος κόσμος και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να θερμάνουν τα σπίτια του και αυτό συμβαίνει όχι μόνο π.χ. στη Φιλαδέλφεια, αλλά παντού.
Αναφερεί όιτ οι μέσες τιμές θέρμανσης κατοικιών αυξήθηκαν κατά 17% πέρυσι και κατά 18% φέτος
Αυτό είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών της κυβέρνησης Biden και των συμμάχων της, όχι μόνο στο Κογκρέσο, αλλά σε δεξαμενές σκέψης σε όλη την Ουάσινγκτον και σε όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης
Αυτό δεν έγινε τυχαία, μόλις φτάσει ο χειμώνας, το πρόβλημα θα επιδεινωθεί κατακόρυφα, επισημαίνει ο δημοσιογράφος του Fox News

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης