Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών με τουλάχιστον 100 πυραύλους HIMARS – Νεκροί πάνω από 100 μισθοφόροι

Ουκρανία: Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών με τουλάχιστον 100 πυραύλους HIMARS – Νεκροί πάνω από 100 μισθοφόροι
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν χτύπημα υψηλής ακρίβειας στη Λεγεώνα των Ξένων που μάχεται υπέρ των Ουκρανών, σκοτώνοντας έως και 100 μισθοφόρους
Σχετικά Άρθρα

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν έξι θέσεις διοίκησης ουκρανικών στρατευμάτων στις περιοχές Kharkiv και Kharkov, καθώς και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέτρεψαν τις προσπάθειες των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή Krasny Liman του Lugansk.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, η ουκρανική πλευρά έκανε επίσης ανεπιτυχείς προσπάθειες να περιχαρακώσει και να εξοπλίσει προπύργια κοντά στην Stelmakhovka, Ploshchanka στην ίδια περιοχή, αναφέρει το Tass.
Επίσης τα ρωσικά στρατεύματα σταμάτησαν μια προσπάθεια των ουκρανικών δυνάμεων να επιτεθούν προς τον οικισμό Novoselovskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk σκοτώνοντας έως και 30 Ουκρανούς μαχητές.

Κατέστρεψαν 100 HIMARS

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή Zaporizhzhia.
Επίσης, μια αποθήκη πυρομαχικών με πάνω από 100 πυραύλους για πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών HIMARS καταστράφηκε στην περιοχή της πόλης Dnipropetrovsk
Όλες οι αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού προς την κατεύθυνση του Donetsk αποκρούστηκαν από τα ρωσικά στρατεύματα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
«Στην περιοχή του Donetsk, οι αντεπιθέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στις περιοχές των οικισμών Soledar, Opytnoye, Kurdyumovka και Mayorsk αποκρούστηκαν ως αποτέλεσμα των πυρών και της αποφασιστικής δράσης των ρωσικών στρατευμάτων.
Έως 70 Ουκρανοί στρατιώτες, δύο άρματα μάχης, δύο τεθωρακισμένα μαχητικά οχήματα και πέντε φορτηγά καταστράφηκαν», είπε ο Igor Konashenkov.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν χτύπημα υψηλής ακρίβειας στη Λεγεώνα των Ξένων που μάχεται υπέρ των Ουκρανών, σκοτώνοντας έως και 100 μισθοφόρους, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης