Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Zakharova σε Biden: Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία καλύπτει τις οικονομικές απάτες των Δημοκρατικών

Επίθεση Zakharova σε Biden: Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία καλύπτει τις οικονομικές απάτες των Δημοκρατικών
Ως «κάλυμμα για την οικονομική απάτη του Λευκού Οίκου» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα

Η Μόσχα διαπιστώνει πλήθος στοιχείων, που καταδεικνύουν ότι υπάρχει ξεκάθαρα σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία ενώ αυξάνεται ο αριθμός των μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που εμπλέκονται στη σύγκρουση, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Ο ουκρανικός στρατός εδώ και πολύ καιρό εξαρτάται πλήρως από τις προμήθειες όπλων της Δύσης, από τις πληροφορίες, τους εκπαιδευτές και τους μισθοφόρους.
Είναι απλώς ένα εργαλείο», είπε η Zakharova,
«Όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια που δείχνουν ότι υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

O Zelensky πολεμά μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό

Όλο και περισσότεροι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες από χώρες του ΝΑΤΟ πολεμούν σε δώδεκα ιδιωτικές εταιρείες μισθοφόρων και στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις».
Σύμφωνα με τη Zakharova, το καθεστώς του Ουκρανού προέδρου δεν διστάζει να κάνει ό,τι του πει η Δύση, δηλαδή «να συνεχίσει να πολεμά μέχρι το πικρό τέλος και μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό».
«Είναι έτοιμος να θυσιάσει τις ζωές και τις τύχες των πολιτών του, όσο συνεχίζεται η οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, χωρίς την οποία οι αρχές του Κιέβου δεν θα άντεχαν ούτε μια μέρα», επεσήμανε η εκπρόσωπος.

Οικονομική απάτη του Λευκού Οίκου

Σύμφωνα με την ίδια, όλα όσα συμβαίνουν είναι επίσης «κάλυμμα για την οικονομική απάτη του Λευκού Οίκου».
«Για να παρασύρει το ΝΑΤΟ περαιτέρω στη σύγκρουση, ώστε να διατεθούν και να παρουσιαστούν ακόμη περισσότερα χρήματα και ευκαιρίες, το καθεστώς Zelensky σκοπίμως πηγαίνει για επικίνδυνες προκλήσεις, για εξτρεμισμό, εισάγοντας όλο και περισσότερα στοιχεία τρομοκρατικής δραστηριότητας στις ενέργειές του», επισήμανε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης