Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρακμή - Οι δημοκρατικοί των ΗΠΑ προτρέπουν τον Zelensky «για κίνηση στο Ουκρανικό μέτωπο» πριν τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου

Παρακμή - Οι δημοκρατικοί των ΗΠΑ προτρέπουν τον Zelensky «για κίνηση στο Ουκρανικό μέτωπο» πριν τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου
Εάν ο Ουκρανικός στρατός μπορεί να επιτύχει εδαφικά κέρδη στο μέτωπο, τότε μπορεί να  πουληθεί από τους Δημοκρατικού ως νίκη στους Αμερικανούς ψηφοφόρους που ωστόσο δεν θεωρούν το Ουκρανικό μείζον ζήτημα

Αμερικανοί πολιτικοί από το Δημοκρατικό Κόμμα προέτρεψαν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky να επιδείξει στρατιωτικές επιτυχίες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2022 ώστε να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανική κρίση για να κλείσουν την ψαλίδα με τους Ρεπουμπλικάνους που αναμένεται να κερδίσουν και τα δύο σώματα και την Γερουσία με 53 ή 54 Γερουσιαστές και την Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Zelebsky συνεργάζεται με το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ.
Και είναι σαφές ότι του έχουν ανατεθεί καθήκοντα.
Είναι απίθανο ο ίδιος να αποφάσισε να δείξει κάτι μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.
Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες, τα ουκρανικά στρατεύματα θα εντείνουν τις ενέργειές τους», είπε ο επικεφαλής του κινήματος Είμαστε Μαζί με την Ρωσία Rogov.
«Η εντολή του Zelensky δόθηκε απευθείας στις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας ότι απαιτούνται επιτυχίες στο μέτωπο της Ουκρανίας ενόψει των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Σύμφωνα με τον Rogov, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενδιαφέρονται για στρατιωτικά αποτελέσματα, αλλά για δημόσιες σχέσεις.
Και εάν ο Ουκρανικός στρατός μπορεί να επιτύχει εδαφικά κέρδη στο μέτωπο, τότε μπορεί να πουληθεί ως νίκη στους Αμερικανούς ψηφοφόρους που ωστόσο δεν θεωρούν το Ουκρανικό μείζον ζήτημα.
Πρέπει κάτι να δείξουν οι αμερικανοί και θα χρησιμοποιήσουν τον Zelensky για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης…

Κατά τους Ρώσους ο Ουκρανικός στρατός θα μπορούσε να επιτεθεί προς την κατεύθυνση της Zaporizhia ή Zaporozhye.
«Και η εμφάνιση των Kraken – τάγμα των Azov - το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά».

Εκατόμβη νεκρών Ουκρανών

Μόνο στις 4 Νοεμβρίου 2022 ο Ουκρανικός στρατός έχασε 260 στρατιώτες.

Το ρωσικό πυροβολικό και μαχητικά αεροσκάφη σκότωσαν περισσότερους από 95 ουκρανούς στρατιώτες και κατέστρεψαν 10 τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή Nikolayev-Krivoi Rog στις 4 Νοεμβρίου 2022 στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν χτυπήματα με όπλα ακριβείας, καταστρέφοντας εργοστάσια στο Pavlograd και στο Kharkiv που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή πυραυλοκινητήρων και πυρομαχικών για τον ουκρανικό στρατό.

«Τα όπλα ακριβείας των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξαν τα εργαστήρια παραγωγής πυραυλοκινητήρων του εργοστασίου στην πόλη Pavlograd στην περιοχή Dnepropetrovsk και επίσης τρία εργαστήρια της επιχείρησης Kommunar στην πόλη Kharkiv όπου κατασκευάζονταν βλήματα για τα συστήματα πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης»

Περιοχή Krasny Lyman

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Krasny Lyman, σκοτώνοντας πάνω από 90 Ουκρανούς.
«Στην κατεύθυνση Krasny Lyman, τα δύο ενισχυμένα μηχανοκίνητα τάγματα πεζικού των Ουκρανών προσπάθησαν να επιτεθούν στις περιοχές των οικισμών Ploshchanka και Chervonopopovka στο Luhansk.
Τα ρωσικά στρατεύματα απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της μάχης, οι Ουκρανοί έχασαν 90 στρατιώτες και άλλοι 60 περίπου τραυματίστηκαν, τέσσερα άρματα μάχης, έξι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και 12 μηχανοκίνητα οχήματα, καταστράφηκαν.

Περιοχή Kupyansk

Οι ρωσικές δυνάμεις απώθησαν τις μονάδες του ουκρανικού στρατού πίσω στις αρχικές θέσεις στην περιοχή Kupyansk, σκοτώνοντας περισσότερους από 110 Ουκρανούς.
Οι μονάδες του ουκρανικού στρατού απωθήθηκαν στις αρχικές θέσεις.
Πάνω από 110 ουκρανοί σκτοώθηκαν, 3 άρματα μάχης, 2 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 5 φορτηγά και 14 τεθωρακισμένα οχήματα Humvee και Kozak καταστράφηκαν.

Καταστροφή αποθηκών οπλικών συστημάτων

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού στο Donetsk και στην περιοχή Kherson.
«Τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών καταστράφηκαν στις περιοχές των οικισμών Novonikolayevka, Krasnoarmeysk και Seversk στο Donetsk και στην Novoaleksandrovka στην περιοχή Kherson»,

Nikolayev

Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση εναντίον του αρχηγείου ξένων μισθοφόρων στο Nikolayev
κατά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πέντε θέσεις διοίκησης του ουκρανικού στρατού στις περιοχές των οικισμών Krasnogorovka, Nevelskoye και Pobeda στο Donetsk και στις περιοχές Novogrigoryevka και Mirnoye στην περιοχή Nikolayev, καθώς και 87 μονάδες πυροβολικού και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 179 περιοχές….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης