Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Peskov (Ρωσία) σε Macron: Δεν καταδίκασες ποτέ τις επιθέσεις των Ουκρανών στο Donbass

Πυρά Peskov (Ρωσία) σε Macron: Δεν καταδίκασες ποτέ τις επιθέσεις των Ουκρανών στο Donbass
Είναι στα χέρια του Κιέβου να σταματήσει τον πόνο του άμαχου πληθυσμού είπε ο Peskov
Σχετικά Άρθρα

Πυρά στον πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron με αφορμή την καταδίκη των ρωσικών επιθέσεων κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος υποστήριξε πως ουδέποτε ο Γάλλος πρόεδρος καταδίκασε τις επιθέσεις των Ουκρανών κατά του άμαχου πληθυσμού στο Donbass.
«Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε δηλώσεις που καταδικάζουν ενέργειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μόνο εάν υπάρξουν δηλώσεις που θα καταδικάζουν και επιθέσεις του ουκρανικού πυροβολικού σε πολίτες και κατοικημένες περιοχές στο Donbass που γίνονται από το 2014.
Δεν έχουμε ακούσει ούτε μια καταδίκη από την ηγεσία της Γαλλίας» είπε ο Peskov.
Όπως υποστήριξε είναι στο χέρι του Κιέβου να βάλει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των Ουκρανών πολιτών, εάν συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις που έχει διατυπώσει η Ρωσία.
«Η ηγεσία της Ουκρανίας έχει κάθε ευκαιρία να επαναφέρει την κατάσταση στην κανονικότητα, έχει κάθε ευκαιρία να επιλύσει την κατάσταση με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της ρωσικής πλευράς και, κατά συνέπεια, να σταματήσει κάθε πιθανό πόνο του άμαχου πληθυσμού» υπογράμμισε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης