Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Michelle Obama δίστασε να απαντήσει αν θα στηρίξει τον Joe Biden το 2024

Η Michelle Obama δίστασε να απαντήσει αν θα στηρίξει τον Joe Biden το 2024
Θα μπορούσε η Michelle Obama να κατέβει για πρόεδρος;

Η Michelle Obama «κόλλησε» για αρκετά δευτερόλεπτα στη συνέντευξή της στο ABC, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν θα υποστηρίξει τον Biden για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024, σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος της χώρας ξεκινήσει εκστρατεία επανεκλογής.
Στη συνέντευξή της την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η Michelle Obama φάνηκε να ξαφνιάζεται από την ερώτηση της δημοσιογράφου του ABC, αν η ίδια ελπίζει ότι ο Τζο Μπάιντεν θα κατέβει ξανά υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024.
«Εγώ… εγώ… θα πρέπει να δω τι θα κάνω. Ο λόγος που δεν μιλάω για αυτό είναι επειδή ξέρω πώς είναι να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά και νομίζω ότι αυτή είναι μια προσωπική απόφαση που πρέπει να πάρει ο ίδιος [ο Biden] και η οικογένειά του», είπε διστακτικά η Michelle Obama.
«Πιθανώς, αν δεν ήξερα πώς είναι, να το σχολίαζα πιο άνετα αλλά ξέρω ότι είναι μια προσωπική απόφαση και δεν θέλω να είμαι ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που λένε τι πρέπει να κάνει. Είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβει ο ίδιος και η Τζιλ», πρόσθεσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, η Michelle Obama είπε καλά λόγια για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
«Νομίζω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτή είναι μια δύσκολη δουλειά», είπε η Μισέλ Ομπάμα. «Νομίζω ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, κάτω από δύσκολες συνθήκες».

Θα μπορούσε η Michelle Obama να κατέβει για πρόεδρος;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα των Δημοκρατικών που δεν θέλουν τον Biden να κατεβαίνει ξανά για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα πολλών δημοσκοπήσεων.
Αρκετοί, μάλιστα, θέλουν τη Μισέλ Ομπάμα να κατεβαίνει για υποψήφια πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς. Όμως, η ίδια έχει εκφράσει εδώ και χρόνια την επιθυμία της να μείνει μακριά από την πολιτική.
«Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να ασχοληθώ», είχε δηλώσει η ίδια στον Τζίμι Κίμελ το 2018.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης