Τελευταία Νέα
Διεθνή

Modi στη G20: Καταρρέουν οι παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες – Κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία

Modi στη G20: Καταρρέουν οι παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες – Κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία
Οι εφοδιαστικές αλυσίδες καταστρέφονται λόγω της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής και της ουκρανικής κρίσης είπε ο πρωθυπουργός της Ινδίας
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες καταστρέφονται διατύπωσε ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Naredra Modi, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη να επιστρέψουμε στο μονοπάτι «της κατάπαυσης του πυρός και της διπλωματίας στην Ουκρανία».
Μιλώντας στη Σύνοδο για την διατροφική και την ενεργειακή ασφάλεια, ο Modi υποστήριξε ότι οι παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες έχουν καταστραφεί λόγω της κλιματικής αλλαγής, της πανδημίας του κορωνοϊού και του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ επισήμανε το ρόλο των ηγετών των κρατών – μελών της G20 στη «δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης» μετά την πανδημία.
«Τον τελευταίο αιώνα, ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος έσπειρε τον πανικό σε όλο τον κόσμο.
Μετά από αυτόν, οι ηγέτες εκείνης της εποχής έκαναν μια σοβαρή προσπάθεια για να ακολουθήσουν το δρόμο της ειρήνης.
Τώρα είναι η σειρά μας» υποστήριξε ο Modi, ο οποίος έχοντας στο ακροατήριο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Sergei Lavrov, επισήμανε πως η ενεργειακή ασφάλεια της Ινδίας ήταν κρίσιμη για την παγκόσμια ανάπτυξη.
«Δεν πρέπει να προωθήσουμε κανέναν περιορισμό στην παροχή ενέργειας και η ασφάλεια στην αγορά ενέργειας πρέπει να διασφαλιστεί» υποστήριξε ο Modi.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης