Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Με την υπόκλιση της στις ΗΠΑ η Ευρώπη δεν προστατεύει τους πολίτες της

Zakharova (Ρωσία): Με την υπόκλιση της στις ΗΠΑ η Ευρώπη δεν προστατεύει τους πολίτες της
Οι απλοί Ευρωπαίοι έχουν κουραστεί με τις συνεχιζόμενες αβάσιμες κατηγορίες κατά της Ρωσίας είπε η Zakharova
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η υπόκλιση της Ευρώπης στις ΗΠΑ δεν την βοηθά να υπερασπίσει τα συμφέροντα των πολιτών της διατύπωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova, η οποία υποστήριξε ότι οι απλοί Ευρωπαίοι έχουν κουραστεί με τις συνεχείς αβάσιμες κατηγορίες κατά της Ρωσίας
«Η συνεχής υπόκλιση στην Ουάσιγκτον δεν επιτρέπει στην ΕΕ και sτις χώρες της να ακολουθήσουν μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική που να επικεντρώνεται στη διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών τους.
Οι απλοί Ευρωπαίοι κουράζονται όλο και περισσότερο από τη μόνιμη συγκρουσιακή ρητορική και τις ατελείωτες αβάσιμες κατηγορίες κατά της Ρωσίας» υποστήριξε η Zakharova
«Τα αιτήματα για τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία και για εσωτερική σταθερότητα στα κράτη μέλη της ΕΕ αυξάνονται.
Οι αναφορές για νέες κυρώσεις και οι συνεχείς εκκλήσεις για «τιμωρία» της Ρωσίας οικονομικά φαίνονται ακόμη πιο τρομακτικές για τους ίδιους τους Ευρωπαίους.
Η μόνη διέξοδος για τους ανθρώπους που παγώνουν και χάνουν τις επιχειρήσεις τους, τη δουλειά τους και τις προοπτικές στη ζωή τους είναι να παροτρύνουν τους ηγέτες τους να είναι ρεαλιστές» είπε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης