Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία – Κοινωνικές διαμαρτυρίες: Πάνω από 100.000 διαδηλωτές στους δρόμους κάθε εβδομάδα για το Ουκρανικό και την εκτόξευση του κόστους ζωής

Γερμανία – Κοινωνικές διαμαρτυρίες: Πάνω από 100.000 διαδηλωτές στους δρόμους κάθε εβδομάδα για το Ουκρανικό και την εκτόξευση του κόστους ζωής
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, περισσότερες από 4.400 διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Γερμανία με στόχο την αντίθεση στην κυβερνητική πολιτική με φόντο τον κορωνοϊό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη δυτική αντιρωσική υστερία, την κλιματική και ενεργειακή κρίση
Σχετικά Άρθρα

Στη Γερμανία, από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2022, περισσότεροι από 100 χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους κάθε εβδομάδα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις των αρχών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, τα γεγονότα στην Ουκρανία, καθώς και την ενεργειακή κρίση που εκτόξευσε το κόστος ζωής, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag, επικαλούμενη στοιχεία από τις γερμανικές αρχές την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.
«Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, περισσότερες από 4.400 διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Γερμανία που σχετίζονται με την πολιτική με φόντο τον κορωνοϊό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη δυτική αντιρωσική υστερία, την κλιματική και ενεργειακή κρίση», σημειώνει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων που ελήφθησαν, «περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους κάθε εβδομάδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου».

Ανάλυση των στοιχείων

Διευκρινίζεται ότι η εφημερίδα ανέλυσε στοιχεία από 14 περιοχές για την περίοδο από 29 Αυγούστου έως 23 Οκτωβρίου.
Ταυτόχρονα, οι ομοσπονδιακές πολιτείες της Βαυαρίας και του Αμβούργου δεν μπορούσαν να παράσχουν στοιχεία για τις συγκεντρώσεις. για το Βραδεμβούργο, το δημοσίευμα συμπεριέλαβε μόνο στοιχεία για το δεύτερο μισό της περιόδου και για τη Σαξονία-Άνχαλτ δεν υπάρχει αριθμός για την πρώτη εβδομάδα.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός διαδηλώσεων γίνεται στην ανατολική Γερμανία.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεξιές και αριστερές συλλογικότητες συμμετέχουν στη διοργάνωση διαδηλώσεων, συχνά με το σύνθημα «καυτό φθινόπωρο», ενώ σε πολλές πόλεις πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες διαδηλώσεις.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, επικαλούμενο πληροφορίες από τις αρχές,  ακροδεξιές πολιτικές ομάδες συχνά συμμετέχουν στη διοργάνωση των εν λόγω διαδηλώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης