Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πώς το Twitter εξέθεσε τη γκάφα του Biden και τον υποχρέωσε να σβήσει ένα μήνυμα

Πώς το Twitter εξέθεσε τη γκάφα του Biden και τον υποχρέωσε να σβήσει ένα μήνυμα
Δύο σοβαρές γκάφες για τον πρόεδρο Biden μέσα σε λίγες ώρες
Σχετικά Άρθρα

Η κυβέρνηση Biden στην προσπάθειά της να εμφανίσει τα κακά νέα ως καλά, έκανε μια μεγάλη γκάφα. 
Συγκεκριμένα οι συνεργάτες του πρόεδρου βγήκαν και υποστήριξαν με ένα tweet ότι «χάρη στην ηγεσία Biden, οι ηλικιωμένοι παίρνουν τη μεγαλύτερη αύξηση των τελευταίων χρόνων στις συντάξεις και τα επιδόματά τους»
Το διέγραψαν ωστόσο λιγό αργότερα όταν o αντιπρόεδρος των Libertarians Spike Cohen ανέβασε σχόλιο όπου υπέδειξε  πως οι αυξήσεις στις συντάξεις και τα επιδόματα των ηλικιωμένων είναι τόσο μεγάλα επειδή αποτελούν αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή, άρα συνδέονται ευθέως με τον πολύ υψηλό πληθωρισμό.
«Οι ηλικιωμένοι θα λάβουν μία σημαντική αύξηση στις συντάξεις και τα επιδόματα μέσω της προβλεπόμενης αναπροσαρμογής του ετήσιου κόστους ζωής, που βασίζεται στον ρυθμό του πληθωρισμού», ήταν η σημείωση του Cohen, την οποία έσπευσαν να εκμεταλλευθούν οι Ρεπουμπλικάνοι, κατηγορώντας αμέσως τον Biden για την άνοδο του πληθωρισμού «που εκτόξευσε τις τιμές».

 


Και η «καταστροφή» στη Φλόριντα

Αλλά ο Biden διέπραξε και δεύτερη γκάφα χτες, όταν σε ομιλία του στη Φλόριντα, έκανε λόγο αντί για «πόλεμο στην Ουκρανία» για τον «πόλεμο στο Ιράκ».
Οταν στη συνέχεια του υπέδειξαν το λάθος του, ο Biden υποστήριξε ότι η γλώσσα του ξέφυγε γιατί είχε στο νου του γιο του που έχασε τη ζωή του ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ.
Ωστόσο, είναι γνωστό στις ΗΠΑ ότι ο γιος του είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Μέριλαντ, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης