Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): Δεν πολεμάμε μόνο τους Ουκρανούς νεοναζί – Οι ΗΠΑ θέλουν να μας καταστρέψουν

Medvedev (Ρωσία): Δεν πολεμάμε μόνο τους Ουκρανούς νεοναζί – Οι ΗΠΑ θέλουν να μας καταστρέψουν
Η Ρωσία θα συνεχίσει να απελευθερώνει τα εδάφη που βρίσκονται υπό την κυριαρχία των Ουκρανών είπε ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η Ρωσία δεν πολεμά μόνο τους Ουκρανούς νεοναζί αλλά ολόκληρη τη Δύση διατύπωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία.
Σε δηλώσεις του ο Medvedev υπογράμμισε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να απελευθερώνει εδάφη, τα οποία βρίσκονται – όπως είπε, υπό την κυριαρχία των Ουκρανών νεοναζί.
«Η Ρωσία δεν μάχεται ενάντια στην Ουκρανία αυτή καθεαυτή.
Οι στόχοι της λεγόμενης παγκόσμιας Δύσης που εκπροσωπείται από τις ΗΠΑ και τους βασικούς της «υποτρόφους» είναι απολύτως σαφείς.
Θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία, και παράλληλα να αποδυναμώσουν άλλα κράτη, στα οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και ευρωπαϊκά.
Η Ουκρανία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εργαλείο, και οι πολίτες της δεν είναι παρά αναλώσιμα είδη για το θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων που επιλέγει η Δύση» υποστήριξε ο Medvedev.
Όπως είπε ο Medvedev, η Ρωσία έχει επιλέξει το δρόμο της και θα παραμείνει σε αυτόν.
«Όλοι οι στόχοι που έθεσε ο αρχηγός του κράτους, οι οποίοι περιλαμβάνουν την προστασία των πολιτών και των εδαφών μας, σίγουρα θα επιτευχθούν» υποστήριξε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης