Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανακόπηκε πλήρως η προέλαση των Ουκρανών στη Kherson – Θρίαμβος των ρωσικών δυνάμεων

Ανακόπηκε πλήρως η προέλαση των Ουκρανών στη Kherson – Θρίαμβος των ρωσικών δυνάμεων
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, οι δυνάμεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, της Εθνικής Φρουράς και των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων ανέκοψαν με επιτυχία την προέλαση του ουκρανικού στρατού…

Ανακόπηκε πλήρως η προέλαση των Ουκρανών στη Kherson, με τις ρωσικές δυνάμεις να ματαιώνουν την αντεπίθεση των δυνάμεων του Κιέβου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Kirill Stremussov.
«Στην κατεύθυνση της Χερσώνας, από τη θέση του Βορρά, υπάρχει πρόοδος κατά των Ουκρανών.
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι οι Ουκρανοί που πολεμούν εναντίον μας, αλλά σχεδόν ολόκληρο το ΝΑΤΟ» προσέθεσε ο Stremusov.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, οι δυνάμεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, της Εθνικής Φρουράς και των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων ανέκοψαν με επιτυχία την προέλαση του ουκρανικού στρατού.
Ο Stremussov σημείωσε επίσης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται σημαντικές απώλειες, με τον αριθμό των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών να ανέρχεται σε εκατοντάδες.
«Όλοι αυτοί οι οικισμοί που έχουν καταληφθεί σήμερα απλά έχουν εγκαταλειφθεί - έχω την εντύπωση ότι οι Ουκρανοί μπαίνουν εκεί για να βγάλουν μερικές selfies.
Το τίμημα αυτών των selfies είναι εκατοντάδες σκοτωμένοι Ουκρανοί που μαζί με μισθοφόρους, παραμένουν στο πεδίο της μάχης στην περιοχή της Kherson», πρόσθεσε.
Νωρίτερα την Τρίτη, ο αναπληρωτής στρατιωτικός επικεφαλής της Kherson είπε ότι ουκρανικά στρατεύματα βρίσκονταν κοντά στο χωριό Dudchany στα βόρεια της περιοχής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, προσπαθούν να επιτεθούν από πολλές κατευθύνσεις, αλλά παντού συναντούν αντίσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης