Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Τρομοκρατική ενέργεια» καταγγέλλει ο Putin - Ένοπλος επιτέθηκε σε σχολείο - Στους 13 οι νεκροί εκ των οποίων οι 7 είναι ανήλικοι

«Τρομοκρατική ενέργεια» καταγγέλλει ο Putin - Ένοπλος επιτέθηκε σε σχολείο - Στους 13 οι νεκροί εκ των οποίων οι 7 είναι ανήλικοι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης αυτοκτόνησε
Σχετικά Άρθρα
Για «απάνθρωπη τρομοκρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, αναφερόμενος στην επίθεση ενόπλου σε ένα σχολείο του Izhevsk, στο κέντρο της Ρωσίας. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους 13 άνθρωποι εκ των οποία 7 είναι ανήλικοι, ενώ τουλάχιστον 21 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Μάλιστα, ανάμεσα στους τραυματίες είναι κάποιοι, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας από τα παράθυρα.
«Ο πρόεδρος θρηνεί βαθιά τον θάνατο ανθρώπων και παιδιών σε αυτό το σχολείο όπου έλαβε χώρα μια τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, καθώς ο επιτιθέμενος φορούσε μαύρη μπλούζα με το ναζιστικό σύμβολο, τη σβάστικα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε πως γιατροί, ψυχολόγου και νευροχειρουργοί έχουν σταλεί με εντολή του Putin επιτόπου στο Ιζέφσκ, που βρίσκεται περίπου 970 χλμ. ανατολικά της Μόσχας.
«Ο πρόεδρος εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες αυτής της απάνθρωπης επίθεσης», πρόσθεσε.
Rosia11.JPG

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης αυτοκτόνησε. Η ταυτότητα του άνδρα έχει εξακριβωθεί , πρόκειται για έναν ντόπιο κάτοικο Artem Kazantsev, απόφοιτο του ίδιου σχολείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης