Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Rosoboronexport πουλάει οπλικά συστήματα 14,5 δισ. δολαρίων σε 30 χώρες

Ρωσία: Η Rosoboronexport πουλάει οπλικά συστήματα 14,5 δισ. δολαρίων σε 30 χώρες
Η εταιρεία πραγματοποίησε παρουσιάσεις περίπου 350 δειγμάτων ρωσικών προϊόντων στις αντιπροσωπείες των εταίρων που ήρθαν στο φόρουμ.
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχουν περάσει μοναχά λίγες ημέρες από την ομιλία του Ρώσου Προέδρου Putin στην έκθεση όπλων Army-2022 κοντά στη Μόσχα, στην οποία καυχήθηκε για τις ικανότητες των προηγμένων όπλων της Ρωσίας και δήλωσε πως επιθυμεί να μοιραστεί την τεχνολογία με χώρες που έχουν την ίδια ιδεολογία.
«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τα πιο σύγχρονα είδη όπλων, από μικρά όπλα μέχρι τεθωρακισμένα και πυροβολικό που αντιμάχεται την αεροπορία και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα», είπε ο Putin κατά την έναρξη του φόρουμ .
«Σχεδόν όλα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές σε επιχειρήσεις πραγματικής μάχης».

Η Rosoboronexport σπάει το «κοντέρ» στις πωλήσεις όπλων

Συνέχεια λοιπόν στη βούληση του Ρώσου Προέδρου δίνει σήμερα, Παρασκευή 19/8, ο εξαγωγέας όπλων της χώρας Rosoboronexport (μέρος της κρατικής εταιρείας Rostec), ο οποίος και υπέγραψε πολλά συμβόλαια εξαγωγών όπλων και την ίδια στιγμή δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την υπογραφή και άλλων συμβολαίων αξίας άνω των 14,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Alexander Mikheev .
«Πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 70 διαπραγματεύσεις, κατά τις οποίες συζητήσαμε διάφορα θέματα στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας με εκπροσώπους 30 χωρών.
Υπογράψαμε πολλές εξαγωγικές συμβάσεις και ήρθαμε σε αρχικές συμφωνίες για νέα συμβόλαια αξίας άνω των 14,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων", δήλωσε ο Mikheev.

Τα ρωσικά οπλικά συστήματα τράβηξαν την προσοχή

«Η εταιρεία πραγματοποίησε παρουσιάσεις περίπου 350 δειγμάτων ρωσικών προϊόντων στις αντιπροσωπείες των εταίρων που ήρθαν στο φόρουμ.
Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57E, το άρμα T-14 Armata, το μαχητικό ελικόπτερο Ka-52E, το Tor -E2 [σύστημα αεράμυνας], το αντιαρματικό σύστημα Kornet-E, το μαχητικό όχημα πεζικού K-17 στην πλατφόρμα Boomerang», είπε.

Εξαιρετικά πετυχημένο το φόρουμ

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ Army-2022, η Rosoboronexport δέχθηκε περισσότερες από 70 αντιπροσωπείες από 50 χώρες.
Περισσότερα από 200 δείγματα προϊόντων ρωσικών αμυντικών επιχειρήσεων παρουσιάστηκαν σε έξι περίπτερα της εταιρείας.
Επίσης η Rosoboronexport υπέγραψε προγράμματα κοινής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στην ξένη αγορά με κορυφαίες ρωσικές επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, καθώς και συμφωνία συνεργασίας με την VTB Bank.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης