Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk: «Παράθυρο» για ολοκλήρωση του deal των 44 δισ. δολ. με το Twitter με νέα ανάρτηση

tags :
Musk: «Παράθυρο» για ολοκλήρωση του deal των 44 δισ. δολ.  με το Twitter με νέα ανάρτηση

Τι επισημαίνει τώρα o ιδιοκτήτης της Tesla για τους ψεύτικους λογαριασμούς

Σχετικά Άρθρα
Νέα τροπή στη διαμάχη που έχει ανοίξει με το Twitter έδωσε ο ιθύνων νους της Tesla, Elon Musk, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έναντι του ποσού των 44 δισ. δολαρίων, μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022.

Οι λογαριασμοί

Αυτή τη φορά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την προϋπόθεση ότι το Twitter θα αποσαφηνίσει τη μέθοδο δειγματοληψίας 100 λογαριασμών και πώς επιβεβαιώνει ότι οι λογαριασμοί είναι πραγματικοί.
«Ωστόσο, εάν αποδειχθεί ότι τα αρχεία τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) είναι ουσιαστικά ψευδή, τότε δεν πρέπει να προχωρήσει (η συμφωνία)», έγραψε ο Musk στο Twitter νωρίς το Σάββατο 6 Αυγούστου.

H διάψευση

Απαντώντας σε ερώτηση χρήστη στο Twitter αν η SEC διερευνά «αμφίβολους ισχυρισμούς» της εταιρείας, απάντησε: «Καλή ερώτηση, γιατί δεν το κάνει;».
Την περασμένη Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 το Twitter απέρριψε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του Musk ότι είχε εξαπατηθεί προκειμένου να υπογράψει τη συμφωνία για την εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι ήταν «αβάσιμος και αντίθετος με την πραγματικότητα».
«Σύμφωνα με τον Musk, -ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής πολλών εταιρειών, με συμβούλους τραπεζιτές και δικηγόρους της Wall Street- εξαπατήθηκε από το Twitter για να υπογράψει τη συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων.
Αυτή η ιστορία είναι τόσο αβάσιμη και αντίθετη με την πραγματικότητα όσο ακούγεται», αναφέρεται στην κατάθεση την οποία δημοσίευσε το Twitter την περασμένη Πέμπτη (4/8).

H ανταγωγή

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla με τη σειρά του κατέθεσε αγωγή εναντίον του Twitter στις 29 Ιουλίου, κλιμακώνοντας έτσι τη νομική αντιδικία στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από την συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2022-08-06_153846.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης