Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενθουσιασμένος ο Trump από τις προκριματικές εκλογές: Τέλειο ρεκόρ 8-0! - Θα κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη

Ενθουσιασμένος ο Trump από τις προκριματικές εκλογές: Τέλειο ρεκόρ 8-0! - Θα κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη
Ο Trump είχε υποστηρίξει έναν αριθμό υποψηφίων σε όλες τις μορφές διακυβέρνησης στις προκριματικές εκλογές της Τρίτης και της Πέμπτης 4/8, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που στηρίζουν ακόμη τον ισχυρισμό του για νοθεία στις εκλογές του 2020
Σχετικά Άρθρα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και επαίνεσε τον τελευταίο του «τέλειο» γύρο υποψηφίων, αφού πολλοί απ' όσους υποστήριζε κέρδισαν τις αντίστοιχες προκριματικές εκλογές αυτή την εβδομάδα.
Ο Trump είχε υποστηρίξει έναν αριθμό υποψηφίων σε όλες τις μορφές διακυβέρνησης στις προκριματικές εκλογές της Τρίτης και της Πέμπτης 4/8, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που στηρίζουν ακόμη τον ισχυρισμό του για νοθεία στις εκλογές του 2020.
"Άλλες εκλογές, άλλο ένα τέλειο ρεκόρ 8-0! Συγχαρητήρια στο Ρεπουμπλικανικό εισιτήριό μας στο Τενεσί!
Θα κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη!" Ο Trump έκανε ανάρτηση στο Truth Social.
Δεν είναι σαφές σε ποια από τις οκτώ νίκες αναφέρεται ο Trump, αλλά μπορεί να είναι οι υποψήφιοι που υποστήριξε και οι οποίοι δεν αναμενόταν ήδη ευρέως να κερδίσουν τις προκριματικές εκλογές, ανεξάρτητα από τέτοιους εκπροσώπους.
Ο Paul Gosar και ο David Schweikert στην Αριζόνα και ο κυβερνήτης του Tennessee, Bill Lee, και ο βουλευτής Mark Green.
Ο Trump ελπίζει ότι οι επιτυχείς υποστηρίξεις του θα συνεχιστούν σε περαιτέρω προκριματικές εκλογές, καθώς πρόκειται να μεταβεί στο Ουισκόνσιν για να εκστρατεύσει υπέρ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου κυβερνήτη Τιμ Μίχελς.
Ο πρώην πρόεδρος θα εμφανιστεί στο Waukesha County Expo Grounds την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, όπου θα δείξει επίσης υποστήριξη για «όλο το Wisconsin Trump Ticket».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης