Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεξικό: Δολοφονήθηκε ο επικεφαλής ένωσης επιχειρηματιών της εστίασης στο Ακαπούλκο - Τον πυροβόλησαν 11 φορές

Μεξικό: Δολοφονήθηκε ο επικεφαλής ένωσης επιχειρηματιών της εστίασης στο Ακαπούλκο - Τον πυροβόλησαν 11 φορές
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 11 κάλυκες
Ακαριαίο θάνατο από σφαίρες βρήκε ο Jesus Rivera, πρόεδρος της ένωσης επιχειρήσεων της εστίασης —εστιατορίων, μπαρ, νυχτερινών κέντρων, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Ακαπούλκο έξω από την επιχείρησή του , όπου άγνωστοι δράστες τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 11 φορές.
Η δολοφονική επίθεση στον 42χρονο επιχειρηματία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 31/7 και όπως έγινε γνωστό, οι εκτελεστές έφθασαν με αυτοκίνητο μπροστά στο μπαρ-εστιατόριο "Tóxica" που ανήκε στο θύμα και τον πυροβόλησαν σε κοντινή απόσταση τη στιγμή που ήταν έτοιμος να μπει στο αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η σορός του επιχειρηματία στην τουριστική περιοχή του Ακαπούλκο αφέθηκε να κείτεται στο δρόμο, στην πλευρά του οδηγού του μπλε του αυτοκινήτου BMW, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από την επιχείρησή του.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 11 κάλυκες των 9 χιλιοστών.
«Το γραφείο του πολιτειακού εισαγγελέα διενεργεί έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες αυτού του εγκλήματος», που χαρακτηρίζεται «ανθρωποκτονία με επιβαρυντικές περιστάσεις», σύμφωνα με ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, πυροβολήθηκε και ένας άλλος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Πάντως, η επίθεση διαπράχθηκε καθώς ξεκινά η θερινή περίοδος, στο πλαίσιο της οποίας το τουριστικό θέρετρο αναμένει μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, ενώ σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, τους τελευταίους μήνες έχουν διαπραχθεί τουλάχιστον τρεις επιθέσεις κατά νυχτερινών κέντρων.
Η Guerrero, στις ακτές του Μεξικού στον Ειρηνικό Ωκεανό, συγκαταλέγεται στις πολιτείες που υφίστανται τα βαρύτερα χτυπήματα από το κύμα βίας συμμοριών που επιδίδονται πάνω απ’ όλα στη διακίνηση ναρκωτικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης