Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ζεύγος Zelensky φωτογραφήθηκε για τη... Vogue εν μέσω πολέμου - Zakharova: «Απελπιστικά σάπια εικόνα»

Το ζεύγος Zelensky φωτογραφήθηκε για τη... Vogue εν μέσω πολέμου - Zakharova: «Απελπιστικά σάπια εικόνα»
Ρωσία: Ο λόγος είναι μπανάλ – ο Zelensky έχει κουράσει, το διεθνές κοινό δεν τον ακούει πια, τον βαρέθηκαν
Σχετικά Άρθρα

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 5ο συνεχόμενο μήνα με χιλιάδες ανθρώπους να έχουν ήδη σκοτωθεί, ο πρόεδρος ή μάλλον κομπάρσος στην Ουκρανία V. Zelensky και η σύζυγος του φωτογραφήθηκαν για τη Vogue για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογράφιση προκάλεσε σάλο αντιδράσεων μάλιστα και κάποια άκρως χλευαστικά σχόλια.
Ένα από αυτά ήταν της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova.
Η Εκπρόσωπος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως… απελπιστικά σάπια εικόνα τη φωτογράφιση του ζεύγους από τη διάσημη φωτογράφο Άννι Λάιμποβιτς.
«Έχετε παρατηρήσει πώς τα δυτικά μέσα προωθούν τη γυναίκα του Zelensky; Επίσκεψη στις ΗΠΑ, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις στο bunker.
Ακόμη και ο πρόεδρος της Ουκρανίας δίνει πλέον συνεντεύξεις με φόντο τη γυναίκα του» είπε αρχικά.
«Ο λόγος είναι μπανάλ – ο Zelensky έχει κουράσει, το διεθνές κοινό δεν τον ακούει πια, τον βαρέθηκαν.
Ο ‘πόρος’ που λέγεται Ζελένσκι έχει εξαντληθεί εντελώς, η εικόνα είναι απελπιστικά σάπια, επομένως δεν σερβίρεται πλέον χωρίς καρύκευμα.
Τώρα το πολιτικό μενού στο πιάτο ονομάζεται ‘Zelensky υπό τη Olena’» πρόσθεσε η Ρωσίδα αξιωματούχος στο λογαριασμό της στο Telegram. 
Αλλά και η Αμερικανίδα βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Loren Bobert είπε για την ουκρανική ηγεσία: «Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαστε παρά ένα μάτσο κορόιδα».

Η επίμαχη φωτογράφηση

Το ζεύγος μεταξύ άλλων, ποζάρει στη Vogue αγκαλιασμένο σε ένα τραπέζι, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας φαίνεται να βρίσκεται σε ένα κτίριο με προμήθειες με τον σύζυγό της από πίσω.
Σε άλλη εικόνα, η Zelenska ποζάρει ανάμεσα στα απομεινάρια του κατεστραμμένου Antonov An-225 Mriya (μέχρι πρόσφατα βαρύτερου αεροπλάνου στον κόσμο) ανάμεσα σε στρατιώτες.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης