Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): Παράλογο να απειλούν την χώρα με το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο

Medvedev (Ρωσία): Παράλογο να απειλούν την χώρα με το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο
Αυτό δημιουργεί μια απειλή για την ύπαρξη της ανθρωπότητας υποστήριξε ο Dmitry Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως είναι παράλογη αν μη τι άλλο η ιδέα να τιμωρείται ή να απειλείται μια χώρα που έχει το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο διατύπωσε ο Dmitry Medvedev, πρώην πρόεδρος και νυν αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας, αναφέροντας πως αυτό συνιστά μια απειλή για την ύπαρξη της ανθρωπότητας.
Αναφερόμενος στις έρευνες που διεξάγονται σε βάρος της Ρωσίας για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, ο Medvedev έσπευσε να κάνει μια σύγκριση με τους πολέμους που έχουν διεξάγει οι ΗΠΑ σε διάφορα σημεία ανά τον κόσμο, επισημαίνοντας πως ουδέποτε έχουν τιμωρηθεί ή καταδικαστεί από τους διεθνείς οργανισμούς.
«Θεωρώ παράλογες τις προσπάθειες να δημιουργηθούν δικαστήρια για τις ενέργειες της Ρωσίας.
Αυτές οι προτάσεις δεν είναι μόνο νομικά κενές περιεχομένου.
Η ιδέα του να τιμωρήσεις την χώρα που έχει το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο παγκοσμίως είναι παράλογη.
Και αυτό δημιουργεί ενδεχομένως μια απειλή για την ύπαρξη της ανθρωπότητας» ανέφερε στο Telegram ο Medvedev σχετικά με τις έρευνες που γίνονται για τα περί εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι ΗΠΑ δεν τιμωρήθηκαν ποτέ

Στη συνέχεια αφού διερωτάται ποιος είναι ο τολμηρός ή ο ηλίθιος που ζητά αυτές τις ενέργειες, καταφέρεται κατά των ΗΠΑ, δίνοντας μια μακρά λίστα των πολέμων που έχουν διεξαγάγει μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Το Βιετνάμ και η Κορέα, η Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ, η Κούβα, το Αφγανιστάν και η Συρία γνωρίζουν καλά πόσο καταστροφικές είναι οι συνέπειες τέτοιων εισβολών – ο κατάλογος είναι μακρύς και ενημερώνεται συνεχώς.
Η Αμερική έχει σκοτώσει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ανθρώπους σε 37 χώρες από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Global Research.
Σκεφτείτε το – περισσότερα από 20 εκατομμύρια!
Ο συγγραφέας αυτού του άρθρου, James A. Lucas, θέτει μια δίκαιη ερώτηση: πόσα «11/9» έχουν κάνει οι ΗΠΑ σε άλλα κράτη;
Η απάντηση είναι περίπου 10 χιλιάδες» υποστηρίζει στην ανάρτηση του ο Medvedev.

Ποιος θα μας δικάσει;

«Συνεπώς ποιος θα μας δικάσει;
Αυτοί που σκοτώνουν ανθρώπους και διαπράττουν εγκλήματα πολέμου ατιμώρητα, αλλά δεν αντιμετωπίζουν την καταδίκη από τους διεθνείς οργανισμούς που οι ίδιοι τους χρηματοδοτούν;
Αυτοί που πίστευαν τόσο ακράδαντα στην ατιμωρησία τους;
Αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κρίνουν τους άλλους, αλλά είναι εκτός της δικαιοδοσίας οποιασδήποτε κρίσης;
Με τη Ρωσία, αυτό δεν θα λειτουργήσει» τονίζει ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης