Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cristiano Ronaldo: Goal... στην αγορά NFT - Δημιουργεί συλλογή από μη ανταλλάξιμα tokens

Cristiano Ronaldo: Goal... στην αγορά NFT - Δημιουργεί συλλογή από μη ανταλλάξιμα tokens
Ανακοινώθηκε συνεργασία με την Binance

Ο Cristiano Ronaldo, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance, και έγινε ο πιο δημοφιλής αθλητής που έκλεισε συνεργασία με μια εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων παρά την κρίση που μαστίζει τον κλάδο.
Ο θρυλικός Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, του οποίου η καριέρα έχει εκτείνεται σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, θα συνεργαστεί με την Binance για να δημιουργήσει μια συλλογή από μη ανταλλάξιμα μάρκες (NFT) που θα πωλούνται αποκλειστικά από το χρηματιστήριο.
Η συμφωνία του Cristiano Ronaldo για τα κρυπτονομίσματα έρχεται καθώς η τιμή του Bitcoin έχει πέσει περισσότερο από 70% από την κορύφωσή της το περασμένο φθινόπωρο, εξαλείφοντας κέρδη πέντε ετών για τους επενδυτές.
Το ξεπούλημα έχει προκαλέσει κρίση για ορισμένους από τους μεγαλύτερους εμπόρους και δανειστές της βιομηχανίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, προκαλώντας προειδοποιήσεις για ένα ενδεχόμενο τύπου Lehman για τον κλάδο.
«Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι πολύ σημαντική για μένα», είπε ο Ronaldo.
«Έτσι, η ιδέα να φέρω άνευ προηγουμένου εμπειρίες και πρόσβαση μέσω αυτής της πλατφόρμας NFT είναι κάτι στο οποίο ήθελα να είμαι μέρος».
Οι εταιρείες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων έχουν γίνει από τους μεγαλύτερους χορηγούς αθλητικών αστέρων κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκρηξης της σχετικής αγοράς, με συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.
«Ο Cristiano Ronaldo είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και έχει ξεπεράσει τον αθλητισμό για να γίνει σύμβολο και σε αλλά οικονομικά πεδία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng  Zhao.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης