Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο σωματοφύλακας του Cristiano Ronaldo τράκαρε την Bugatti Veyron αξίας 1,9 εκατ. ευρώ

Ο σωματοφύλακας του Cristiano Ronaldo τράκαρε την Bugatti Veyron αξίας 1,9 εκατ. ευρώ
Το εντυπωσιακό όχημα μεταφέρθηκε άμεσα (πάντα κάτω από κουκούλα) στην αντιπροσωπεία της Bugatti, με τη ζημιά να ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Δύο σωματοφύλακες του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo ακολουθούσαν τον Πορτογάλο με την οικογένειά του, οδηγώντας την Bugatti Veyron αξίας 1,9 εκατ. ευρώ και εκεί έγινε ένα ιδιαίτερα... ακριβό ατύχημα.
Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, για αδιευκρίνιστο λόγο ο bodyguard έχασε τον έλεγχο του πανάκριβου αυτοκινήτου και έπεσε επάνω σε έναν τοίχο, σε επαρχιακό δρόμο της Μαγιόρκα.
image_1_1.jpg

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές σε καπό, προφυλακτήρα και στη μεριά του συνοδηγού, όμως και οι δύο επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Μάλιστα ο ένας συνέχισε με το κονβόι του Πορτογάλου που προπορευόταν και ο δεύτερος έμεινε πίσω για να κανονίσει τη μεταφορά του οχήματος για επισκευή και την αναφορά στην ασφαλιστική.
Το εντυπωσιακό όχημα μεταφέρθηκε άμεσα (πάντα κάτω από κουκούλα) στην αντιπροσωπεία της Bugatti, με τη ζημιά να ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης