Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκτίμηση σοκ Βέλγου ιολόγου: Μια νέα παραλλαγή του Covid 19 θα είναι θανατηφόρα και θα χτυπήσει τους εμβολιασμένους

Εκτίμηση σοκ Βέλγου ιολόγου: Μια νέα παραλλαγή του Covid 19 θα είναι θανατηφόρα και θα χτυπήσει τους εμβολιασμένους
Σύμφωνα με τον Βέλγο εμπειρογνώμονα, τα άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο κατά του COVID-19 θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αυτή την επικίνδυνη παραλλαγή που θα προκαλέσει έμφραγμα στα υγειονομικά συστήματα και εξηγεί γιατί...
Σχετικά Άρθρα

Μια δυσάρεστη πρόγνωση επαναλαμβάνει ο Βέλγος ιολόγος Δρ Geert Vanden Bossche σε νέα του συνέντευξη, μιλώντας για άνοδο μιας πιο θανατηφόρας παραλλαγής του κορωνοϊού της Wuhan (COVID-19), η οποία θα στοχεύει στους εμβολιασμένους κατά του ιού τους επόμενους δύο μήνες ικανής να επιφέρει έμφραγμα στα υγειονομικά συστήματα των χωρών.
«Τους επόμενους μήνες, αναμένω μια έκρηξη [αυτής της πιο θανατηφόρας παραλλαγής] σε μία από αυτές τις εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες.
Και μετά, θα πάει πολύ, πολύ γρήγορα», είπε σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή δημοσιογράφο Maria Zeee.

Ο ιός επιστρέφει ως μπούμεραγκ - Ευάλωτοι οι εμβολιασμένοι

Σύμφωνα με τον Βέλγο εμπειρογνώμονα, τα άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο κατά του COVID-19 θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αυτή την επικίνδυνη παραλλαγή.
Διευκρίνισε ότι τα ειδικά αντισώματα των εμβολιασμένων ατόμων κατά του αρχικού στελέχους SARS-CoV-2 θα ανταγωνίζονται και θα αποδυναμώσουν τη φυσική τους ανοσία, ενώ δεν παρέχουν καμία προστασία έναντι του νεότερου και πιο μεταδοτικού στελέχους.
«Δεν μπορείτε να παίξετε με μια ισορροπία που έχει διαμορφωθεί σε εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης.
Τώρα ξαφνικά, ρίχνουμε μια βόμβα σε αυτή τη [φυσική ανοσία με] τον μαζικό εμβολιασμό – [λες και] η ανθρωπότητα πρόκειται να αναδιαμορφώσει όλο αυτό το πράγμα.
Τώρα, ο ιός επιστρέφει ως μπούμερανγκ με τρόπο που θα είναι πολύ, πολύ σοβαρός και πολύ ουσιαστικός», σχολίασε ο Vanden Bossche.«Υπάρχει μόνο μία παράμετρος που πρέπει να προσέξετε» συνεχίζει ο Βέλγος ειδικός.

Η κορύφωση

«Αυτός είναι ο αριθμός των νοσηλειών που θα κορυφωθεί ξαφνικά και θα προκαλέσει σοκ στα υγειονομικά συστήματα.
Όταν συμβεί αυτό, το σύστημα υγειονομικής μας περίθαλψης θα καταρρεύσει – και τότε θα επικρατήσει χάος, φυσικά».
Ο Vanden Bossche πρόσθεσε ότι μια τέτοια απότομη αύξηση των νοσηλειών θα σημειωθεί «σε μία από αυτές τις εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες, που εμβολιάστηκαν πολύ επιθετικά».
Ο ιολόγος είπε στην Zeee ότι σε μια πρόσφατη εργασία του 45 σελίδων, εξηγούσε «πώς ο ιός εξελίσσεται όχι μόνο για να είναι εξαιρετικά μολυσματικός, αλλά και εξαιρετικά λοιμογόνος και ακόμη και ανθεκτικός σε όλα τα είδη εμβολίων».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, «μια σειρά από νέες εξαιρετικά λοιμώδεις και εξαιρετικά μολυσματικές παραλλαγές του SARS-CoV-2 θα εμφανιστούν τώρα γρήγορα και ανεξάρτητα σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο και… σύντομα θα εξαπλωθούν με υψηλό ρυθμό».
Επιπλέον, ο Vanden Bossche σημείωσε στο έγγραφο ότι το τρέχον μοτίβο επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων και σχετικά ήπιων ασθενειών στα εμβόλια σύντομα [θα] επιδεινωθεί και θα αντικατασταθεί από σοβαρή ασθένεια και θάνατο».

Ο εμβολιασμένος μπορεί να αποκρούσει τον COVID-19 με αντιιικά φάρμακα


Η επιστημονική αξιολόγησή του 45 σελίδων για τον COVID-19 τόνισε ότι η εξαιρετικά μολυσματική αλλά ηπιότερη παραλλαγή Omicron B11529 επιτρέπει στα μη εμβολιασμένα άτομα να «εκπαιδεύσουν την ανοσολογική τους άμυνα κατά του SARS-CoV-2». Σύμφωνα με τον Vanden Bosche, η ανάρρωση από μια λοίμωξη που προκαλείται από την Omicron έχει ως αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σύστημα να είναι πιο αποτελεσματικό στην εξουδετέρωση των αναμενόμενων πιο θανατηφόρων στελεχών.
«Η μαγική λέξη για αυτούς τους ανθρώπους είναι τα αντιικά.
Είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν: αντιικά και, ως εκ τούτου, έγκαιρες θεραπείες», δήλωσε, κάνοντας έκκληση στις υγειονομικές αρχές «δώστε τους πρόσβαση σε έγκαιρη θεραπεία».
Τα γνωστά αντιιικά φάρμακα που δρουν κατά του COVID-19 – παρά το γεγονός ότι καταστέλλονται από τα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό κατεστημένο – περιλαμβάνουν την υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη.
«Χρειάζεται, για χάρη της δημόσιας υγείας, να το κάνουμε αυτό και σε πληθυσμιακό επίπεδο.

Aντί ανόητων εκστρατειών εμβολιασμού, μαζική αντιϊκή χημειοπροφύλαξη

Αντί να κάνουμε αυτές τις ανόητες εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού, θα χρειαζόταν μια μαζική εκστρατεία αντιϊκής χημειοπροφύλαξης σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού για να μειώσει δραματικά το ποσοστό μόλυνσης στον πληθυσμό – γιατί αυτό κάνει φυσικά και κανονικά η ανοσία της αγέλης», συνέχισε ο ιολόγος.
«Εκτός κι αν εφαρμόσουμε αμέσως εκστρατείες αντιϊκής προφύλαξης μεγάλης κλίμακας σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πανδημία θα τελειώσει με τεράστιο τίμημα σε ανθρώπινες ζωές».

Γιατί δεν πρέπει να εμβολιάζουμε τα παιδιά

Στο τέλος της συνέντευξης ο Δρ Geert Vanden Bossche εξηγεί γιατί δεν πρέπει να γίνεται εμβόλιο COVID-19 στα παιδιά.
Οι μαζικοί εμβολιασμοί δημιουργούν ένα ευνοϊκό έδαφος για αναπαραγωγή ακόμη περισσότερων μολυσματικών παραλλαγών και ο ιός CCP θα διαφύγει.
Εάν τα εμβόλια κατά του COVID δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση, αυτή η πανδημία δεν μπορεί να ελεγχθεί.
Οι εμβολιασμοί θα κινδυνεύουν να προκαλέσουν αυτοάνοσες αποκρίσεις, αυτοάνοση στα παιδιά. Επομένως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψετε να εμβολιαστεί το παιδί σας.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης