Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο ατύχημα στις ΗΠΑ – Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού

Νέο ατύχημα στις ΗΠΑ – Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού
Η συντριβή έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την τραγική απώλεια ενός MV-22 Osprey που επίσης έπεσε πολύ κοντά στην βάση El Centro, σκοτώνοντας και τα πέντε μέλη του πληρώματος

Ένα ελικόπτερο Sikorsky MH-60S Seahawk του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνετρίβη κοντά στην αεροπορική βάση El Centro, στην Καλιφόρνια γύρω στις 6 μ.μ. της Πέμπτης, 9 Ιουνίου 2022.
Το Πολεμικό Ναυτικό λέει ότι το ελικόπτερο, μέρος της μοίρας θαλάσσιας μάχης ελικοπτέρων 3 (HSC-3) που έχει την βάση του στο Σαν Ντιέγκο είχε τέσσερα μέλη πληρώματος.
Ευτυχώς, και οι τέσσερις ανασύρθηκαν ζωντανοί.
Σε ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού σημειώνεται ότι «ένα από τα πληρώματα του ελικοπτέρου MH-60S υπέστη τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του και έχει μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο».

Η συντριβή έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την τραγική απώλεια ενός MV-22 Osprey που επίσης έπεσε πολύ κοντά στην βάση El Centro, σκοτώνοντας και τα πέντε μέλη του πληρώματος.
Η περιοχή, η οποία βρίσκεται μεταξύ του MCAS Yuma στην Αριζόνα και πολλών εγκαταστάσεων στο Σαν Ντιέγκο, είναι ένας σημαντικός χώρος εκπαίδευσης για αεροσκάφη του Πολεμικού Ναυτικού και των Πεζοναυτών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης