Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο με τη Δύση – Ανάξιες για αντίποινα οι κυρώσεις της Ουκρανίας

Lavrov (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο με τη Δύση – Ανάξιες για αντίποινα οι κυρώσεις της Ουκρανίας
Ότι ευχαριστεί το παιδί είπε για τον πρόεδρο της Ουκρανίας με αφορμή τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ο Sergei Lavrov
Σχετικά Άρθρα
Την θέση ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διάλογο με τη Δύση διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Lavrov υποστηρίζοντας πάντως πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να θέλουν και οι δυτικές χώρες.
«Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διάλογο με τη Δύση, αλλά χρειάζονται δύο για το τανκγκο» υποστήριξε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, ο οποίος αναφερόμενος στις κυρώσεις που ανακοίνωσε η Ουκρανία κατά της Ρωσίας, σημείωσε πως η Μόσχα δεν πρόκειται να απαντήσει.
«Οι κυρώσεις της Ουκρανίας κατά της ρωσικής ηγεσίας είναι ανάξιες για οποιαδήποτε αντίποινα» είπε ο Lavrov, ο οποίος έκανε για ακόμα μια φορά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky.
«Δεν νομίζω ότι αυτές οι κυρώσεις αξίζουν κάποιο συγκεκριμένο βήμα από την πλευρά μας.
Ότι ευχαριστεί το παιδί» υποστήριξε ο Lavrov.
Σημειώνεται ότι ο Zelensky επέβαλε επ'αόριστον κυρώσεις στον πρόεδρο Putin, στον υπουργό Εξωτερικών, Sergei Lavrov, στον πρωθυπουργό Michail Mishustin, στον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov και σε όλα σχεδόν τα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης.
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε και στα πρόσφατα σχόλια της Πολωνίας που συνέκρινε τον Putin με τον Hilter, καλώντας την να μελετήσει την ιστορία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης