Τελευταία Νέα
Διεθνή

Khotsenko (πρωθυπουργός Λαϊκής Δημοκρατίας Donetsk): Σε εξέλιξη η ενσωμάτωση με τη Ρωσία

Khotsenko (πρωθυπουργός Λαϊκής Δημοκρατίας Donetsk): Σε εξέλιξη η ενσωμάτωση με τη Ρωσία
Όλη η Ρωσία μας βοηθάει, όλες οι περιφέρειες υποστήριξε ο Khotsenko
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως είναι σε εξέλιξη η ενσωμάτωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk με τη Ρωσία διατύπωσε ο πρωθυπουργός της περιοχής, Vitaly Khotsenko, ο οποίος υποστήριξε ότι η Δημοκρατία του λαμβάνει βοήθεια από τη Ρωσία.
Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 24, ο Khotsenko υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της ενσωμάτωσης με τη Ρωσία και ότι η τοπική κυβέρνηση είναι σε επαφή με όλους τους επικεφαλής, τους κυβερνήτες, τους περιφερειάρχες, τους δημάρχους.
«Όλη η Ρωσία, όλες οι περιοχές μας βοηθούν.
Υπάρχουν πολλές πηγές χρηματοδότησης, όπως είναι ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός, ο προϋπολογισμός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, οι προϋπολογισμοί των κρατικών επιχειρήσεων, των περιοχών μας, των επιχειρήσεων» υποστήριξε ο Khotsenko, επισημαίνοντας πως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι η ενοποίηση της νομοθεσίας της Δημοκρατίας του με αυτήν της Ρωσίας.
«Ένα σημαντικό θέμα είναι ο συγχρονισμός της νομοθεσίας μας με αυτήν της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Κινούμαστε ο ένας προς τον άλλο κα θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η νομοθεσία μας συμβαδίζει με αυτήν της Ρωσίας, έτσι ώστε επί της ουσίας αυτές να είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης