Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Αφιέρωμα» της τουρκικής Yeni Safak στον Βελόπουλο, που δήλωσε ότι η Τουρκία έχει γίνει υπερδύναμη

«Αφιέρωμα» της τουρκικής Yeni Safak στον Βελόπουλο, που δήλωσε ότι η Τουρκία έχει γίνει υπερδύναμη
Ιδιότυπο αφιέρωμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak...

Σε ένα ιδιότυπο αφιέρωμα για τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο προέβη η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yenis Safak με δημοσίευμά της την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.
Όπως αναφέρεται σχετικά, «με κάθε ευκαιρία, η Ελλάδα εκφράζει τη δυσφορία της για τα βήματα εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας και τη μετατροπή της σε περιφερειακή δύναμη στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Στην Ελλάδα, που είναι αβοήθητη μπροστά στην τουρκική δύναμη, στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτή τη φορά ακούστηκαν στη Βουλή λόγια που συνιστούν ομολογία.
Μια ομιλία που εκφωνήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων αποκάλυψε για άλλη μια φορά τη δυσφορία που υπάρχει για τις επιτυχίες του Erdogan
Ο Έλληνας βουλευτής και αρχηγός του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, δήλωσε στην ομιλία του την περασμένη εβδομάδα ότι η Τουρκία έχει γίνει υπερδύναμη.

«Ο Ερντογάν φτιάχνει φράγματα και σταθμούς παραγωγής ενέργειας»

Όπως μεταφέρει η Yeni Safak, o Κυριάκος Βελόπουλος εξεγέρθηκε κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Αφού επεσήμανε ότι η Τουρκία αναπτύσσεται στην ευρωπαϊκή αγορά και αυτό γίνεται μέσω της Ελλάδας, πρόσθεσε: “Πετάνε πάνω από τα νησιά μας, ακριβώς δίπλα στην Κρήτη, και επισκεπτόμαστε τα πλοία και παρακολουθούμε.
Έκαναν πτήσεις για να δοκιμάσουν τους Αμερικάνους και δεν έβγαινε ήχος.
Πιστεύουμε ότι οι ΗΠΑ είναι με το μέρος μας, αλλά δεν είναι.
Οι Τούρκοι θα πάρουν τον έλεγχο αυτών των τόπων και οι ΗΠΑ και η Ευρώπη το έχουν ήδη αποδεχθεί», είπε. 

«Ο Erdogan μετατρέπει τις κρίσεις σε ευκαιρίες»

Δηλώνοντας ότι ο Πρόεδρος Erdogan μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία και έκανε την Τουρκία εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, ο Βελόπουλος δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει αποτύχει και πρόσθεσε, όπως μεταδίδει η Yeni Safak, «η Τουρκία είναι μια νέα υπερδύναμη που αναπτύσσεται δίπλα στην Ελλάδα».
Τέλος, καταγγέλλοντας ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν κάνει τίποτα ενάντια στις δραστηριότητες της Τουρκίας, ο βουλευτής είπε: «Παρακαλούμε τις ΗΠΑ να τρυπήσουν τα ελληνικά γεωτρύπανα. Όμως ο Erdogan στέλνει τα πλοία του στον βυθό της Κρήτης χωρίς να ακούει κανέναν».
Καταγραφή_217.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης