Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Έκρηξη στη Μελιτόπολη, για τρομοκρατική ενέργεια κατηγορεί το Κίεβο η Μόσχα

Ουκρανία: Έκρηξη στη Μελιτόπολη, για τρομοκρατική ενέργεια κατηγορεί το Κίεβο η Μόσχα
Οι κάτοικοι της Μελιτόπολης δεν θέλουν καμία σχέση με το καθεστώς του Κιέβου αναφέρει η διορισμένη από τους Ρώσους δήμαρχος
Σχετικά Άρθρα

Για τρομοκρατική ενέργεια κάνουν λόγο οι ρωσικές αρχές που έχουν διοριστεί από τη Μόσχα στη Μελιτόπολη, αναφερόμενες στην έκρηξη αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.
Σημειώνεται πως η Ρωσία έχει καταλάβει την ουκρανική πόλη και έχει διορίσει νέα τοπική κυβέρνηση.
«Περίπου στις 08:00 το πρωί ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη στο κέντρο της πόλης», ανέφεραν οι αρχές της Μελιτόπολης, κάνοντας λόγο για δύο τραυματίες, «εθελοντές που προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια», ηλικίας 25 και 28 ετών.
«Πρόκειται για μια κυνική, τρομοκρατική ενέργεια του καθεστώτος του Κιέβου, μια ενέργεια που έχει στόχο να εκφοβίσει τους κατοίκους της πόλης μας, μια ενέργεια που είχε στόχο τους αμάχους.
Πρόκειται για μια φρικτή κατάσταση και το καθεστώς του Κιέβου δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι κάτοικοι της Μελιτόπολης δεν θέλουν πλέον καμία σχέση μαζί του, θέλουμε να ζήσουμε μια νέα ζωή, μια άλλη ζωή, μια ειρηνική ζωή» υποστήριξε η διορισμένη δήμαρχος Galina Danilchenko.
Όπως αναφέρεται, για το συμβάν είναι σε εξέλιξη έρευνα.
Σημειώνεται πως στις 11 Μαρτίου, όταν και οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την πόλη, είχαν απαγάγει το δήμαρχο Ivan Fedorov, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης