Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική διχογνωμία για το ιταλικό ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία - «Δεν το έχουμε δει ακόμα» λέει ο Peskov, το επικρίνει ο Medvedev

Ρωσική διχογνωμία για το ιταλικό ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία - «Δεν το έχουμε δει ακόμα» λέει ο Peskov, το επικρίνει ο Medvedev
Tόσο ο Peskov όσο και o Medvedev ανήκουν στον στενό κύκλο του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin
Σχετικά Άρθρα
Διίστανται οι... απόψεις στη Ρωσία σχετικά με το ιταλικό ειρηνευτικό σχέδιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Peskov να υποστηρίζει ότι δεν έχει φτάσει στα χέρια της Μόσχας και τον Medvedev να το... επικρίνει.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει ακόμη δει το ειρηνευτικό σχέδιο της Ιταλίας για την Ουκρανία, αλλά ελπίζει να το λάβει μέσω διπλωματικών οδών. «Δεν το έχουμε δει ακόμη, ελπίζουμε να μας παραδοθεί μέσω διπλωματικών οδών και να το εξετάσουμε», υποστήριξε.
Την ίδια στιγμή, όμως, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και πλέον αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, Dmitry Medvedev, επέκρινε το σχέδιο. «Φαίνεται ότι δεν καταρτίστηκε από διπλωμάτες, αλλά από ντόπιους πολιτικούς επιστήμονες που έχουν διαβάσει πολλές επαρχιακές εφημερίδες και λειτουργούν μόνο με βάση τις ουκρανικές ψευδείς ειδήσεις», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Telegram.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Peskov όσο και o Medvedev ανήκουν στον στενό κύκλο του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης