Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θέλετε να δείτε που ζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, Elon Musk; Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του

Θέλετε να δείτε που ζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, Elon Musk; Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του
Για πρώτη φορά, φωτογραφίες του σπιτιού αυτού βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ανακοίνωσε πριν από δύο χρόνια ότι θα πουλήσει όλα του τα σπίτια και τα περισσότερα από τα περιουσιακά του στοιχεία, για να εστιάσει στον στόχο του να δημιουργήσει μια ανθρώπινη αποικία στον Άρη. Κατά καιρούς, έχει γράψει στο Twitter ότι ζει σε ένα σπίτι αξίας μόλις 50.000 δολαρίων στο Τέξας, το οποίο νοικιάζει από την SpaceX. 

Εδώ ζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου: Το «φτωχικό» του Elon Musk-1

 

Για πρώτη φορά, φωτογραφίες του σπιτιού αυτού βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Εδώ ζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου: Το «φτωχικό» του Elon Musk-2

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το σπίτι του Elon Musk έχει στον κήπο κούνια και ένα παιδικό σπιτάκι σε σχήμα πύραυλου, ηλιακά πάνελ της Tesla, κάμερες ασφαλείας κρυμμένες στα δέντρα και ψηλούς φράχτες. 

Εδώ ζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου: Το «φτωχικό» του Elon Musk-3

Ο CEO της Tesla και νέος ιδιοκτήτης του Twitter έχει πουλήσει πέντε επαύλεις στην Καλιφόρνια, ενώ έχει αρνηθεί τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ζει μυστικά στην αξίας 12 εκατ. δολαρίων βίλα ενός φίλου του στο Όστιν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης