Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία – Καταγγελία fake news: To Κίεβο με τη Δύση σχεδιάζουν προβοκάτσιες με «σφαγές αμάχων» στο Λουγκάνσκ

Ρωσία – Καταγγελία fake news: To Κίεβο με τη Δύση σχεδιάζουν προβοκάτσιες με «σφαγές αμάχων» στο Λουγκάνσκ

Πρόκειται για ψεύτικο βίντεο σχετικά με έρευνες σε χώρους υποτίθεται μαζικών ταφών αμάχων που υποτίθεται σκοτώθηκαν από ρωσικά στρατεύματα

Σχετικά Άρθρα

Το Κίεβο σχεδιάζει, με την υποστήριξη της Δύσης, να στήσει σφαγές αμάχων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (LPR) για να επιρρίψει την ευθύνη στον ρωσικό στρατό, δήλωσε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 ο Mikhail Mizintsev, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας της Ρωσίας.

Η παραπλάνηση

«Το Κίεβο, με την υποστήριξη πολλών δυτικών χωρών, συνεχίζει να σχεδιάζει να παρουσιάσει ψευδώς βάρβαρες και ανελέητες ενέργειες με μαζικές δολοφονίες αμάχων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ για να κατηγορήσει αργότερα τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και τα στρατεύματα της LPR», σημείωσε.

Τα ψεύτικα video

Σύμφωνα με τον Mizintsev, σχεδιάζεται προβοκάτσια στην κοινότητα Ραγκόβκα στην περιοχή του Κιέβου.
Η ουκρανική πλευρά, σύμφωνα με τον ίδιο, σχεδιάζει να γυρίσει ένα ψεύτικο video σχετικά με έρευνες σε χώρους υποτίθεται μαζικών ταφών αμάχων που φέρεται να σκοτώθηκαν από ρωσικά στρατεύματα.
«Μια ομάδα Ουκρανών ιατροδικαστών και αστυνομικών θα εμπλακεί για να φανεί πιο αξιόπιστη η παραπλανητκή καταγγελία», σημείωσε.

Οι ξενοι ρεπόρτερ

"Ρεπόρτερ από ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έφτασαν στην πόλη Kremennaya στην περιοχή Severodonetsk και έχουν φιλοξενηθεί στο κτίριο του τοπικού νοσοκομείου.
Υποτίθεται ότι καταγράφουν το fake news του ουκρανικού στρατού με την υποτιθέμενη επίθεση σε ασθενοφόρα που μεταφέρουν ασθενείς από ρωσικά στρατεύματα ," αυτός είπε.

Ανατίναξη δεξαμενών

Εκτός από αυτό, σημείωσε ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές έχουν βάλει εκρηκτικά σε υδραγωγεία στην περιοχή Popyasnaya και σχεδιάζουν να τα ανατινάξουν όταν οι δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR) πλησιάσουν την πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης