Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Καταβάλλονται προσπάθειες για την παροχή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Καταβάλλονται προσπάθειες για την παροχή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία

Δηλώσεις του Σύμβουλου Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan

Σχετικά Άρθρα

Η στρατιωτική επιτροπή της ΕΕ συνεδρίασε σήμερα για να συζητήσει την επόμενη φάση του πολέμου στην Ουκρανία, κατά την οποία η Ρωσία αναμένεται να πιέσει για τον έλεγχο των ανατολικών περιοχών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Κυριακή 11 Απριλίου 2022.
Οι μάχες συνεχίζονται γύρω από τη νότια πόλη Μαριούπολη, όπου οι αεροπορικές επιδρομές έχουν στόχο το κέντρο της πόλης. Η Μαριούπολη παραμένει στα χέρια της Ουκρανίας μετά από πολιορκία μηνών.
Η Ρωσία ανανέωσε τις πυραυλικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο του Ντνίπρο.

Επίσκεψη  Johnson 

Οι ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες για την παροχή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan.
Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κίεβο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο V. Zelensky το Σάββατο.
Αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ταξίδι και άλλοι ξένοι ηγέτες.

Συγκέντρωση 10,1 δισ .ευρώ

Μια παγκόσμια εκστρατεία συγκέντρωσης υποσχέσεων με τη βοήθεια κάποιων διασημοτήτων συγκέντρωσε 10,1 δισεκατομμύρια ευρώ για να βοηθηθούν οι εκτοπισμένοι από τον πόλεμο.
Η Ρωσία δήλωσε ότι το YouTube μπλόκαρε το κανάλι Duma-TV, το οποίο προβάλλει κοινοβουλευτικές συζητήσεις και άλλο πολιτικό περιεχόμενο.
Η Μόσχα ενισχύει ένα ταμείο οικονομικής σταθερότητας και θα το χρηματοδοτήσει με τα έσοδα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα οποία συνεχίζουν να εισρέουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης