Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του Abramovich: Ουδέποτε ζήτησε δανεικά για να ξεπληρώσει χρέη - Είναι fake news

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του Abramovich: Ουδέποτε ζήτησε δανεικά για να ξεπληρώσει χρέη - Είναι fake news
Όπως ανέφερε το Page Six, ο Ρώσος επιχειρηματίας ζήτησε από φίλους του στις ΗΠΑ να του δανείσουν από 1 εκατ. δολάρια ο καθένας, καθώς μόνο οι μισθοί του προσωπικού του λέγεται ότι ανέρχονται στα 750.000 δολάρια την εβδομάδα

Ο επιχειρηματίας Abramovich δεν ζήτησε ποτέ από κανέναν χρήματα για να πληρώσει μισθούς των υπαλλήλων του, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στο RIA Novosti διαψεύδοντας έτσι δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει, κάνοντας λόγο για fake news.
Το δημοσίευμα ανέφερε πως ο μεγιστάνας ζητούσε δανεικά από τους πλούσιους και ισχυρούς φίλους του στο Χόλιγουντ, τη Wall Street και την βιομηχανία της τεχνολογίας προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό του, καθώς οι λογαριασμοί του σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο έχουν «παγώσει». 
Όπως ανέφερε το Page Six, ο Ρώσος επιχειρηματίας ζήτησε από φίλους του στις ΗΠΑ να του δανείσουν από 1 εκατ. δολάρια ο καθένας, καθώς μόνο οι μισθοί του προσωπικού του λέγεται ότι ανέρχονται στα 750.000 δολάρια την εβδομάδα.
Σύμφωνα με το άρθρο φέρεται να λέει στους γνωστούς του, δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τους μισθούς των ανθρώπων που δουλεύουν για αυτόν, αλλά με τους λογαριασμούς του μπλοκαρισμένους, δεν μπορεί να κάνει τις πληρωμές. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης