Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η νέα ειδησεογραφική εφαρμογή του Donald Trump ΜxΜ News έγινε νούμερο 1 στην κατάταξη του Apple App Store σε λίγες ώρες

Η νέα ειδησεογραφική εφαρμογή του Donald Trump ΜxΜ News έγινε νούμερο 1 στην κατάταξη του Apple App Store σε λίγες ώρες

Ο νεαρός Donald Trump Jr, νεότερος γιος του προέδρου Trump, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του πρώην προέδρου Trump στην Καλιφόρνια, ετοιμάζουν επίθεση στη Silicon Valley

Σχετικά Άρθρα

Την περασμένη Τρίτη, 22/3/22 έγινε η πρωτοποριακή κυκλοφορία του MxM News, μιας νέας εφαρμογής συγκέντρωσης ειδήσεων κι έκανε θραύση.
Ο Taylor Budowich και ο Donald Trump Jr. ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής τον Μάιο του 2021.
Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα η εφαμοργή MxΜ News κυκλοφόρησε και μέσα σε 24 ώρες έφτασε στην νούμερο #1 κατάταξη του Apple App Store.
«Οι Αμερικανοί αξίζει να ενημερώνονται, αξίζει να έχουν ένα μέρος να πάνε για να μειώνουν τον θόρυβο και να μαθαίνουν τα γεγονότα», δήλωσε ο Taylor Budowich στην Califormia Globe.
«Τώρα, με το MxM News, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο στο Google όσο και στο Apple App Store, έχουν ακριβώς αυτό», πρόσθεσε.
Το MxM News ιδρύθηκε από τον Donald Trump Jr., το μικρότερο γιο του πρόεδρου Tramp και τον Budowich, με στόχο να ανταγωνιστεί τις κύριες εφαρμογές συγκέντρωσης ειδήσεων όπως τα Microsoft News, Apple News, AP News και Google News.
Όπως δήλωσε ο Budowich στην Globe, μέχρι τώρα, η Big Tech είχε το απόλυτο μονοπώλιο στα τηλέφωνά μας, από τα βίντεο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έως τις ειδήσεις και τις ειδοποιήσεις που ελέγχουν ότι, βλέπουμε.
«Η Silicon Valley έχει θέσει τα πάντα υπό τον έλεγχό της και έχει καταπνίξει τις συντηρητικές ιδέες, μαζί με την αλήθεια», είπε.
Και το κενό που δημιουργήθηκε έρχεται τώρα να καλύψει η MxM News, είπε ο Budowich.

To MxM News ως εναλλακτική στα Apple News και Google News
 
«Η Rumble δημιούργησε μια εναλλακτική στο YouTube, ο Πρόεδρος Trump και ο Όμιλος Media and Technology Trump δημιούργησαν το Truth Social, μια εναλλακτική στο Twitter», πρόσθεσε.
«Τώρα, μαζί με τον Donald Trump Jr., δημιουργήσαμε το MxM News και θα στοχεύσουμε στο κοινό των Apple News και Google News παρέχοντας mainstream ειδήσεις χωρίς προκατάληψη.
«Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα προβάλλουμε τις ειδήσεις που αποσιωπούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους ομίλους της Big Tech – θα αναδείξουμε πραγματικές ειδήσεις και πραγματικά γεγονότα».
Ο Budowich, ο οποίος υπηρέτησε ως Ανώτατος Σύμβουλος του Donald J. Trump, πριν γίνει διευθυντής επικοινωνίας του το καλοκαίρι του 2021, ρώτησε:
«Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε αυτό το εργαλείο το 2016 όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν την ψεύτικη ρωσική συμπαιγνία;
«Η δημοκρατική μας διαδικασία είναι ισχυρότερη όταν το εκλογικό σώμα της Αμερικής είναι πραγματικά ενημερωμένο και το MxM News θα καλύψει ένα κρίσιμο κενό.
Αυτή δεν είναι απλώς μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία, πιστεύουμε ότι καλύπτει κι ένα ζωτικό δημόσιο συμφέρον», συνέχισε.
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλιφόρνια και παρακολούθησα πώς η Silicon Valley έφερε τα πάνω κάτω σε κάθε κλάδο, μεταμορφώνοντας τον με τις λύσεις της.
Δυστυχώς, οι λύσεις της Big Tech μαστίζονται από μια καταστροφική προκατάληψη - οπότε είναι καιρός να υπάρξει ανταγωνισμός.
Είμαι περήφανος που παρουσιάζω το MxM News στην αγορά και έχω ενθαρρυνθεί από την πολύ γρήγορη ανάπτυξή μας».

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης