Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις με πυραύλους S-400 στον θύλακα Καλίνινγκραντ, σε απάντηση πολωνικών αξιώσεων επ'αυτού

Η Ρωσία πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις με πυραύλους S-400 στον θύλακα Καλίνινγκραντ, σε απάντηση πολωνικών αξιώσεων επ'αυτού
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, στη διάρκεια των ασκήσεων αναπτύχθηκαν ακόμη και μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-27
Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις με πυραύλους εδάφους-αέρος S-400 στον θύλακα στα δυτικά της, το Καλίνινγκραντ, μετέδωσε σήμερα Σάββατο 26/3 το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το Στόλο της Βαλτικής.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, στη διάρκεια των ασκήσεων αναπτύχθηκαν ακόμη και μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-27.
Σήμερα η Ρωσία πραγματοποιεί ασκήσεις και στις νήσους Κουρίλες που διεκδικεί η Ιαπωνία.

«Όπως το ανεβάσατε μπορείτε να το κατεβάσετε»

Εν τω μεταξύ απάντηση - αντίδραση στα λόγια του Πολωνού στρατηγού για αξιώσεις στην περιοχή του Καλίνινγκραντ έδωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Όπως το ανεβάσατε μπορείτε να το κατεβάσετε», δήλωσε προς τον Πολωνό στρατηγό και πρώην διοικητή των πολωνικών χερσαίων δυνάμεων, Waldemar Skshipchak ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η Βαρσοβία θα μπορούσε να διεκδικήσει το Καλίνινγκραντ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η περιοχή του Καλίνινγκραντ βρίσκεται «υπό ρωσική κατοχή από το 1945» και τώρα «αξίζει να το θυμηθούμε», αφού είναι πεπεισμένος ότι η Πολωνία μπορεί να διεκδικήσει αυτό το έδαφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης