Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wallace (υπ.Άμυνας Μ. Βρετανίας): Θα στηρίξουμε την Πολωνία εάν στείλει μαχητικά στην Ουκρανία

Wallace (υπ.Άμυνας Μ. Βρετανίας): Θα στηρίξουμε την Πολωνία εάν στείλει μαχητικά στην Ουκρανία
Μια τέτοια ενέργεια όμως θα σήμαινε πως η Πολωνία θα ήταν στην πρώτη γραμμή του πυρός είπε ο Wallace
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η Μεγάλη Βρετανία θα στηρίξει την Πολωνία εάν στείλει μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία διατύπωσε ο υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, Ben Wallace.
Ωστόσο, ο Wallace υποστήριξε πως η ενέργεια αυτή θα σήμαινε πως η Πολωνία θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πυρός της Ρωσίας.
«Θα υποστήριζα τους Πολωνούς και οποιαδήποτε επιλογή κάνουν», είπε μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ ο Βρετανός υπουργός, ο οποίος τόνισε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να προσφέρει αεροσκάφη που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι Ουκρανοί.
«Θα προστατεύσουμε την Πολωνία, θα τους βοηθήσουμε με οτιδήποτε χρειάζονται.
Η Πολωνία θα καταλάβει ότι οι επιλογές που κάνουν όχι μόνο θα βοηθήσουν άμεσα την Ουκρανία, κάτι που είναι καλό, αλλά μπορεί επίσης να τους φέρουν στην απ' ευθείας γραμμή πυρός χωρών όπως η Ρωσία ή η Λευκορωσία» ανέφερε ο Wallace, υποστηρίζοντας πως ότι και να συμβεί στην Ρωσία, ο πρόεδρος Putin «είναι ξοφλημένος»,.
«Οτιδήποτε και να συμβεί... ο πρόεδρος Putin είναι μια ξοφλημένη δύναμη στον κόσμο και είναι τελειωμένος, ο στρατός του είναι τελειωμένος και χρειάζεται να το αναγνωρίσει.
Η διεθνής κοινότητα έχει ενωθεί εναντίον του ...
Βρίσκεται σε μια θέση από την οποία θα προκαλέσει τεράστιες οικονομικές δυσχέρειες στο λαό του» υποστήριξε ο Wallace.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης