Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πάνω από 1.000 οι συλλήψεις διαδηλωτών κατά της εισβολής στην Ουκρανία, σε 30 πόλεις της Ρωσίας

Πάνω από 1.000 οι συλλήψεις διαδηλωτών κατά της εισβολής στην Ουκρανία, σε 30 πόλεις της Ρωσίας
Σύμφωνα με αυτή την πηγή, σχεδόν 10.000 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί στη Ρωσία από τις 24 Φεβρουαρίου, ημερομηνία έναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων
Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 1.000 οι συλλήψεις διαδηλωτών σήμερα Κυριακή 6/3, κατά της εισβολής στην Ουκρανία σε σχεδόν 30 πόλεις της Ρωσίας, σύμφωνα με ανεξάρτητο παρατηρητήριο
Τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι που διαδήλωσαν κατά της στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία συνελήφθησαν σήμερα σε περίπου 30 πόλεις της Ρωσίας, δήλωσε η ΜΚΟ OVD-Info, η οποία ειδικεύεται στην παρακολούθηση διαδηλώσεων, σε νεότερη ενημέρωση που έδωσε.
Σύμφωνα με αυτή την πηγή, σχεδόν 10.000 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί στη Ρωσία από τις 24 Φεβρουαρίου, ημερομηνία έναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Ο φυλακισμένος Ρώσος αντίπαλος του Κρεμλίνου Alexei Navalny κάλεσε τους Ρώσους να διαδηλώνουν καθημερινά απαιτώντας ειρήνη, παρά τον εκφοβισμό από τις αρχές.
Νωρίτερα, αυτό ανεξάρτητο παρατηρητήριο είχε αναφέρει πως πάνω από 559 άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα σε διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 21 πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία κατά της απόφασης του προέδρου Vladimir Putin να εισβάλει στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανεξάρτητο παρατηρητήριο διαδηλώσεων με έδρα τη Ρωσία.
Η ομάδα παρακολούθησης διαμαρτυριών OVD-Info είπε ότι άτομα συνελήφθησαν σε διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Βλαδιβοστόκ και της πόλης Ιρκούτσκ της Σιβηρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης