Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Κρεμλίνο): Στη θέση τους οι Ρώσοι διαπραγματευτές για τις συνομιλίες με την Ουκρανία

Peskov (Κρεμλίνο): Στη θέση τους οι Ρώσοι διαπραγματευτές για τις συνομιλίες με την Ουκρανία
Περιμένουν τους Ουκρανούς υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι Ρώσοι διαπραγματευτές είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών στις προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου συνομιλίες με τους Ουκρανούς διατύπωσε ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin.
Όπως είπε ο Peskov, η ρωσική αντιπροσωπεία θα περιμένει τους Ουκρανούς διαπραγματευτές, αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για τον τόπο της συνάντησης ούτε για το περιεχόμενο των συνομιλιών.
Σύμφωνα με τον Peskov, υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες από την ουκρανική πλευρά σχετικά με τη διεξαγωγή ή μη των συνομιλιών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky είπε χθες Τρίτη 1 Μαρτίου πως η Ρωσία πρέπει να σταματήσει το βομβαρδισμό των ουκρανικών πόλεων, αν και νωρίτερα ο Mykhailo Podolyak, σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky είπε πως χρειάζεται μια ουσιαστική ατζέντα για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία.
Ερωτηθείς σχετικά με την ημερομηνία ενός δεύτερου γύρου συνομιλιών ανάμεσα στη Ρωσία και στην Ουκρανία ο Podolyak υποστήριξε πως είναι ακόμα προς συζήτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης