Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τελικά δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα αλλά και πηγή εσόδων: - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στελέχους της FDA για τα εμβόλια

Τελικά δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα αλλά και πηγή εσόδων: - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στελέχους της FDA για τα εμβόλια
«Θα είναι επαναλαμβανόμενο σιντριβάνι εσόδων» τα εμβόλια αναφέρει κορυφαίο στέλεχος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)
Σχετικά Άρθρα

Τελικά δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα αλλά και επαναλαμβανόμενη πηγή εσόδων για τις φαρμακευτικές εταιρίες… που προωθούν τα εμβόλια με πρόσχημα την διασφάλιση της υγείας αλλά ο μόνος στόχος τους είναι το κέρδος.
Κοινώς μας βρήκαν κορόιδα και μας εκμεταλλεύονται…
Εάν όλα αυτά σας φαίνονται λαϊκισμός… διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ο καθένας ας εξάγει ψύχραιμα τα συμπεράσματα του…

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), Ch. Cole, συνελήφθη από κρυφή κάμερα από το Project Veritas, αποκαλύπτοντας ότι η υπηρεσία του σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι οι ετήσιοι εμβολιασμοί για τον Covid-19 θα γίνουν επίσημη πολιτική.

Όπως αναφέρει το Project Veritas:

Ο Cole είναι Εκτελεστικός Διευθυντής που ηγείται των Πρωτοβουλιών Αντίμετρων της υπηρεσίας, οι οποίες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας των φαρμάκων, των εμβολίων και άλλων μέτρων για την αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών και ιών.
Έκανε τις αποκαλύψεις σε μια κρυφή κάμερα σε έναν μυστικό ρεπόρτερ του Project Veritas.
Ο Cole δηλώνει ότι οι ετήσιοι εμβολιασμοί κατά του Covid 19 δεν είναι απλά πιθανές αλλά βέβαιες.
Όταν πιέζεται να απαντήσει για το πώς ξέρει ότι ένας ετήσιος εμβολιασμός θα καταστεί επίσημη πολιτική ο Cole δηλώνει «απλώς από όλα όσα έχω ακούσει, η FDA δεν πρόκειται να μην εγκρίνει τον ετήσιο εμβολιασμό».
«Οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες τροφίμων, μας πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια το χρόνο»
Το βίντεο, το οποίο αποτελεί μέρος μιας σειράς δύο μερών του FDA, περιέχει επίσης ηχητικά ντοκουμέντα από τον Cole σχετικά με τα οικονομικά κίνητρα που έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Pfizer για να εγκρίνουν το εμβόλιο για ετήσια χρήση.

«Θα είναι επαναλαμβανόμενο σιντριβάνι εσόδων», είπε ο Cole στο βίντεο της κρυφής κάμερας.
«Μπορεί αρχικά να μην είναι τόσο πολύ, αλλά θα επαναληφθεί αν μπορούν να εμβολιάσουν ετησίως κάθε άτομο αυτό είναι μια επαναλαμβανόμενη πηγή εσόδων που πηγαίνουν στις φαρμακευτικές εταιρίες»

Ίσως το πιο εκρηκτικό μέρος είναι η στιγμή που ο Cole μιλά με ευθαρσώς για τον αντίκτυπο που έχει μια Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης στην αντιμετώπιση των κανονιστικών ανησυχιών της υποχρεωτικής χορήγησης εμβολίων στα παιδιά.
«Όλα έχουν εγκριθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μόνο και μόνο επειδή δεν είναι τόσο καταλυτική όσο μερικές από τις άλλες εγκρίσεις», είπε ο Cole όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι υπάρχει «πραγματικά μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τα παιδιά».

Ο Cole, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ρόλος του με τον FDA είναι να διασφαλίσει ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας ως μέρος του πρωτοκόλλου ετοιμότητας και απόκρισης, ανέφερε συγκεκριμένα ανησυχίες για «μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, ειδικά σε νεαρότερα άτομα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο