Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Δανοί αμφισβητούν το τέλος της πανδημίας – Robert Malone: Ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης και υστερικό άγχος με τον Covid

Οι Δανοί αμφισβητούν το τέλος της πανδημίας – Robert Malone: Ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης και υστερικό άγχος με τον Covid
Ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης και οι ισχυρισμοί Robert Malone
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να αναφέρει ότι θα τελειώσουμε με τον covid 19 το 2022, τα ίδια έλεγε και το 2021 και μπορεί πολλοί επιστήμονες να αναφέρουν ότι λόγω της Omicron που είναι μεταδοτική θα επιτευχθεί ανοσία της αγέλης… αλλά δεν συμφωνούν όλοι…
Δανοί εμπειρογνώμονες λοιμώξεων αντικρούουν την πρόβλεψη του ΠΟΥ ότι η πανδημία του COVID-19 θα μπορούσε να τελειώσει το 2022 υποστηρίζοντας ότι «δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αποχαιρετήσουμε τον κορωνοϊό».
Κατά τη διάρκεια μιας δήλωσης για την έναρξη της χρονιάς, ο επικεφαλής του ΠΟΥ ο Tedros Adhanom Ghebreyesus (Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους) ανέφερε ότι η πανδημία θα μπορούσε να τελειώσει το 2022 εάν εμβολιαστεί η πλειονότητα των ανθρώπων σε όλες τις χώρες.
Πρόσθεσε ότι ο «στενός εθνικισμός» και η «συγκέντρωση εμβολίων» ήταν εμπόδια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Ωστόσο, ειδικοί σε μολυσματικές ασθένειες στη Δανία δεν βλέπουν το τέλος για τον COVID-19 που επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων.

Ο Eskild Petersen (Έσκιλντ Πίτερσεν), καθηγητής μολυσματικών ασθενειών στο Aarhus University, είπε ότι θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να τελειώσει πραγματικά η πανδημία.

Ο επικεφαλής ιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Aarhus και καθηγητής Lars Οstergaard υποστήριξε ότι ενώ το πανδημικό στάδιο του ιού μπορεί να κηρυχθεί τελειωμένο, ο κορωνοϊός θα αιωρείται πάντα στο παρασκήνιο.

«Η πανδημία μπορεί να τελειώσει.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κορωνοιός θα εξαφανιστεί από την καθημερινότητά μας.
Νομίζω ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αποχαιρετήσουμε τον κορωνοϊό.
Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τόσο καλή ανοσία στον πληθυσμό που να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε όπως οι άλλες ασθένειες που γνωρίζουμε», είπε ο Οstergaard.

Μια δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το ένα τρίτο των Βρετανών πιστεύει ότι η πανδημία δεν θα τελειώσει ποτέ.

Ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης και οι ισχυρισμοί Robert Malone

Οι ισχυρισμοί του Dr. Robert Malone σχετικά με την «ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης» στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19 υπογραμμίζονται από το γεγονός ότι οι αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχθηκαν ότι χρησιμοποίησαν «ολοκληρωτικές» μεθόδους «ελέγχου του νου» για να ενσταλάξουν φόβο στον πληθυσμό.
Στον Καναδά, ο στρατός παραδέχτηκε επίσης ότι ξεκίνησε μια εκστρατεία ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον των πολιτών του Καναδά προκειμένου να τους χειραγωγήσει ώστε να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς και τις εντολές του COVID-19.
Ο Dr. Robert Malone εκ των βασικών εφευρετών της τεχνολογίας mRNA τον οποίο μπλόκαρε το twitter επειδή παρουσιάζει απόψεις που ξεφεύγουν από το βασικό αφήγημα… εξήγησε πώς ο παγκόσμιος πληθυσμός χειραγωγείται ώστε να παραμένει σε μια συνεχή κατάσταση υστερικού άγχους μέσω της ψύχωσης μαζικής διαμόρφωσης.
«Τι στο καλό συνέβη στη Γερμανία στις δεκαετίες του 1920 και του 1930;
Πολύ έξυπνος, μορφωμένος πληθυσμός, και τρελάθηκαν.
Και πώς έγινε αυτό;».
«Η απάντηση είναι η ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης».
Η Μαζική Διαμόρφωση μπορείς να το σκεφτείς σαν ισοδύναμο με το πλήθος, άρα είναι η ψύχωση του πλήθους, αυτό είναι που πραγματικά συζητάμε.
Η ψύχωση του μαζικού σχηματισμού είναι σαν την ύπνωση.
Όταν συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις και τότε ολόκληρος ο πληθυσμός επικεντρώνεται σε ένα πράγμα, διαμορφώνεται κάτι παρόμοιο με την ύπνωση και είναι το μόνο που μπορούν να σκεφτούν.
Το Free-Floating Anxiety (άγχος που αιωρείται ελεύθερα - αιωρούμενο άγχος) είναι το πιο επώδυνο ψυχολογικό φαινόμενο που βιώνει κανείς και οδηγεί σε κρίσεις πανικού.
Σε αυτή την κατάσταση μη εστιασμένου άγχους ο νους προσπαθεί να συνδέσει το άγχος του με κάτι, ένα "Αντικείμενο (Υπόσταση) του Άγχους".
Το επόμενο κομμάτι του παζλ είναι μια στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του Άγχους.

«Όταν έχεις μια κοινωνία που έχει αποσυνδεθεί η μία από την άλλη και έχει ελεύθερα κυμαινόμενο άγχος με την έννοια ότι τα πράγματα δεν έχουν νόημα, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και τότε η προσοχή της στρέφεται από έναν ηγέτη ή μια σειρά γεγονότων σε ένα μικρό σημείο ακριβώς όπως η ύπνωση, κυριολεκτικά υπνωτίζονται και μπορούν να οδηγηθούν οπουδήποτε», πρόσθεσε.

«Και μια από τις πτυχές αυτού του φαινομένου είναι ότι οι άνθρωποι που προσδιορίζουν ως ηγέτες τους, αυτοί που συνήθως έρχονται και λένε ότι έχετε αυτόν τον πόνο και μπορώ να σας το λύσω. Εγώ και μόνο εγώ», εξήγησε περαιτέρω ο Malone «τότε θα ακολουθήσουν αυτό το άτομο.
Δεν έχει σημασία αν τους είπαν ψέματα ή οτιδήποτε άλλο.
Τα δεδομένα είναι άσχετα».

«Είχαμε όλες αυτές τις προϋποθέσεις.
Αν θυμάστε πριν από το 2019 όλοι παραπονιόντουσαν, ο κόσμος δεν έχει νόημα και είμαστε όλοι απομονωμένοι ο ένας από τον άλλον».

«Στη συνέχεια συνέβη αυτό το πράγμα και όλοι επικεντρώθηκαν σε αυτό», δήλωσε ο Malone, σημειώνοντας, «έτσι συμβαίνει η ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης και αυτό έχει συμβεί εδώ».

Η εκτίμηση του Malone πώς οι αρχές δημόσιας υγείας διεθνώς άρπαξαν την απειλή κατά της πανδημίας του COVID-19 και υπερέβαλαν για να δημιουργήσουν μαζική υστερία, υποστηρίζεται από λεπτομέρειες που διέρρευσαν για το πώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου χειραγωγούσε τον πληθυσμό της κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας.

Όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά η συγγραφέας και δημοσιογράφος Laura Dodsworth, επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο που εργάζονταν ως σύμβουλοι για την κυβέρνηση παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποίησαν αυτό που τώρα παραδέχονται ότι είναι «ανήθικες» και «ολοκληρωτικές» μέθοδοι ενστάλαξης φόβου στον πληθυσμό προκειμένου να ελέγξουν τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η London Telegraph ανέφερε τα σχόλια που έγιναν από Μέλη της Επιστημονικής Ομάδας Πανδημίας Γρίπης για τη Συμπεριφορά (SPI-B), μια υποεπιτροπή της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για Έκτακτες καταστάσεις (Sage) της βασικής επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας της κυβέρνησης.

Η έκθεση αναφέρει μια ενημέρωση από τον Μάρτιο του 2020, καθώς διατάχθηκε το πρώτο lockdown, που έλεγε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αυξήσει δραστικά «το αντιληπτό επίπεδο προσωπικής απειλής» που δημιουργεί ο ιός επειδή «ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων εξακολουθεί να μην αισθάνεται επαρκώς προσωπικά απειλούμενος».
Ένας επιστήμονας με το SPI-B παραδέχεται ότι «Τον Μάρτιο 2020 η κυβέρνηση ανησυχούσε πολύ για τη συμμόρφωση και πίστευαν ότι οι άνθρωποι δεν θα ήθελαν να μπουν σε καραντίνα.
Υπήρξαν συζητήσεις σχετικά με τον φόβο που χρειαζόταν για να ενθαρρυνθεί η συμμόρφωση και ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με το πώς να αυξηθεί ο φόβος».
Ο ανώνυμος επιστήμονας προσθέτει ότι «ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε τον φόβο είναι δυστοπικός».
Ο επιστήμονας ομολόγησε περαιτέρω ότι «η χρήση του φόβου ήταν σίγουρα ηθικά αμφισβητήσιμη.
Ήταν σαν ένα περίεργο πείραμα. Τελικά, απέτυχε γιατί ο κόσμος φοβήθηκε πολύ».

Ένας άλλος επιστήμονας στην υποεπιτροπή δήλωσε: «Θα μπορούσατε να ονομάσετε την ψυχολογία «έλεγχο του νου».
Αυτό κάνουμε… ξεκάθαρα προσπαθούμε να το κάνουμε με θετικό τρόπο, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί κακώς στο παρελθόν»

Ένας άλλος επιστήμονας προειδοποίησε ότι «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον αυταρχισμό που επικρατεί», προσθέτοντας «οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την πανδημία για να αρπάξουν την εξουσία και να οδηγήσουν σε πράγματα που δεν θα συνέβαιναν διαφορετικά».

Σύμφωνα με την έκθεση, ένας άλλος ερευνητής της ομάδας αναγνώρισε ότι «χωρίς εμβόλιο, η ψυχολογία είναι το κύριο όπλο σου», προσθέτοντας ότι «η ψυχολογία χρησιμοποιήθηκε».

Ακόμη ένας άλλος επιστήμονας στην υποεπιτροπή δήλωσε ότι έχουν μείνει «έκπληκτοι από το πώς μετατράπηκε σε όπλο η συμπεριφορική ψυχολογία» το 2020 και 2021 και προειδοποίησε ότι «οι ψυχολόγοι δεν φαινόταν να το έχουν προσέξει όταν έπαψε να είναι αλτρουιστικό και έγινε χειριστικό».

Εκτός από την απάντηση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο καναδικός στρατός ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον των πολιτών του τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, προκειμένου να ενισχύσει τα κυβερνητικά μηνύματα και να «αποτρέψει την πολιτική ανυπακοή».
«Οι Καναδοί στρατιωτικοί ηγέτες είδαν την πανδημία ως μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τεχνικές προπαγάνδας σε ένα ανυποψίαστο κοινό».
Εν τω μεταξύ, μετά από προσπάθειες να θάψει τον όρο συνολικά, η Google χειραγωγεί τώρα απεγνωσμένα τα αποτελέσματα της αναζήτησης ....επιτρέποντας μόνο αρνητικά άρθρα σχετικά με την «Ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης» και τον Dr. Malone.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης