Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λογοκρισία από το Twitter: Ανέστειλε μόνιμα τον λογαριασμό συνεργάτιδας του Trump, λόγω αναρτήσεων για την πανδημία

Λογοκρισία από το Twitter: Ανέστειλε μόνιμα τον λογαριασμό συνεργάτιδας του Trump, λόγω αναρτήσεων για την πανδημία
Το Twitter έκλεισε τον προσωπικό λογαριασμό της Greene στον οποίο αναρτούσε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid-19
Σχετικά Άρθρα

Το Twitter ανακοίνωσε την Κυριακή (2/1/2022) ότι ανέστειλε μόνιμα τη λειτουργία ενός από τους λογαριασμούς του μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων Marjorie Taylor Greene του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την πληροφόρηση για την πανδημία.
Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκλεισε τον προσωπικό λογαριασμό της @mtgreenee, στον οποίο αυτή η θερμή υποστηρίκτρια του Donald Trump αναρτούσε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid-19.
Η Greene, η οποία αναπαρήγαγε επίσης τις κατηγορίες περί εκλογικής νοθείας που διατύπωνε χωρίς αποδείξεις ο πρώην πρόεδρος, διατηρεί, εντούτοις, τον λογαριασμό της ως εκλεγμένη στη Βουλή των Αντιπροσώπων @RepMTG.

Καμία διευκρίνιση από το Twitter

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν διευκρίνισε ποια μηνύματα αποτέλεσαν πρόβλημα, όμως αναφέρεται, σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο, στο «σύστημά του κλιμακωτών ποινών», προτού αναστείλει τη λειτουργία ενός λογαριασμού.
Ο λογαριασμός της Greene είχε ήδη μπλοκαριστεί για μία εβδομάδα τον Αύγουστο, διότι είχε γράψει ότι τα εμβόλια «δεν λειτουργούν».
H Greene επέκρινε σφόδρα την απόφαση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης: το Twitter «είναι ένας εχθρός της Αμερικής και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια», έγραψε σε ένα δελτίο τύπου.
«Δεν είναι σοβαρό, θέλω να δείξω στην Αμερική ότι δεν τους έχει ανάγκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης