Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία - κορωνοϊός: Πάνω από 63.000 κρούσματα και 248 θάνατοι σε 24 ώρες

Γερμανία - κορωνοϊός: Πάνω από 63.000 κρούσματα και 248 θάνατοι σε 24 ώρες
Σαρώνει ο κορωνοιός στη Γερμανία
Σχετικά Άρθρα

Σε αρνητικά επίπεδα ρεκόρ εξακολουθούν να κινούνται οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων στην Γερμανία, όπου το ενδεχόμενο επιβολής νέου γενικού lockdown άφησε ήδη ανοιχτό η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Ειδικότερα, 63.924 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2 καταγράφηκαν στη Γερμανία τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας συνολικά τα 5.312.215, σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσιοποίησε το Σάββατο 20/11 το Ινστιτούτο Robert Koch,  ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.
Ακόμη, καταγράφηκαν 248 θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα στους 98.987 νεκρούς μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 19/11 ο υπουργός Υγείας, Y. Spahn, έκανε λόγο για «εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέου γενικού lockdown, ενώ ο επικεφαλής του Ινστιτούτου «Robert Koch», Lothar Wieler, περιέγραψε τη χώρα ως «ένα μεγάλο ξέσπασμα κορωνοϊού», καθώς για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας ασθενείς πρέπει να μεταφερθούν από κρατίδιο σε κρατίδιο εξαιτίας της υπερβολικής επιβάρυνσης του συστήματος υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης